Beskrivning

Pågrund av en axelskada och nybliven tvåbarnsfarsa är det med en tår i ögat jag måste sälja min Endurohoj. Det är en Specialized Enduro Comp med en hel del uppgraderingar. Det som är original spec finner ni enkelt på nätet.

Uppgraderingar:

Maxxis däck - Assegai fram/ Minion DHR II Bak - inköpta förra sommaren, sparsamt använda.
Gruppset ( Växelparti/Vevparti) - SRAM GX Eagle 1x12 - Köpta förra sommaren, också sparsamt använda.
Styrlager - Chris King Dropset 5 - Suttit på i lite över ett år, fruktansvärt bra styrlager som fungerar felfritt.
Bakhjul - DT Swiss EX 1700 Spline - Suttit på strax över ett år också, drämde 2 fälgar bak på kort tid så köpte ett hjul som pallar det mesta. Just nu sitter ett par Deore XT PD-M8120 pedaler på men kan även ha ett par vanliga flats ifall det föredras. En ny sadel sitter också på.

Övrigt:

Cykeln är servad en gång per år och väl omhändertagen. En stor service gjordes på fram och bakdämpare förra våren. Finns en del skavanker och små märken men inget som påverkar cykelns prestanda eller tålighet, handtagen är sletna och hål vid sidorna. Gaffeln har fått några små repor på ena gaffelröret ( se bild), men dom är såpass tunna så det påverkar inte gaffeln eller läcker någon luft eller dylikt. Ena bromshandtaget har fått sig en smäll och är lite böjt ( vilket jag tycker har blivit skönare att hålla i).
Utöver det så är cykeln i fint skick och fungerar hur bra som helst, jag har använt cykeln i allt från Downhill, Enduro till att bara cykla i skogen, dock får man ju ut cykelns fulla potential när det går snabbt nedför!

Priset är 27000, kan tänkas något lägre pris vid snabb smidig affär eller ett byte mot taktält+peng imellan.

Objektsnr 631196996

Visningar 101

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 20:05

Specialized Enduro Comp S4 -21

Pris

24 500 kr

PierreKall

Bollebygd, Sverige

Verifierad

4 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?