Beskrivning

Det här är den bästa oljeläckage stopparen på marknaden, vi har under åren prövat de flesta toppmärken, t.ex. Red Line och Omega men kan ärligt säga att denna fungerar mycket bättre.

Detta är dessutom den snabbast verkande stop leak produkten på marknaden!

Det här är också den enda stop leak tillsatsen som förbättrar smörjningen, oberoende tester visar det, de flesta andra stop leak tillsatserna på marknaden påverkar smörningen negativt.

Den till och med hjälper även om det mot förmodan fortsätter att läcka lite efter att man tillsatt den, Hur då tänker ni?

Jo Lucas Oil speciella basoljor och tillsatser gör att oljan håller sig kvar istället för att droppa av lika lätt så att man slipper fläckar på t.ex garageuppfarten och problem vid besiktning.

Den minskar även läckage inuti motorn som ofta ger problem med höga avgasvärden, främst HC, och kan då spara tusentals kronor som en motorreparation kostar.

Skulle läckaget vara av sån art att det inte går att täta, tex sprickor i oljetråg, bitar av packning saknas, så har du ändå inte lagt ut mer pengar än vad en liter bra motorolja kostar, så det finns i princip inget att förlora om du ända behöver fylla på olja!

Lucas Engine Stop Leak är framställd av Lucas förstklassiga basoljor och speciella additiver som tillsammans stoppar läckage i motorer och transmissioner.

Mycket bra tillsats för slitna motorer som minskar oljud och oljekonsumtion medan oljetrycket höjs.

Oljan innehåller additiver som återställer flexibilitet och konsistens i packningar och tätningar.

Produkten innehåller inga farliga lösningsmedel och kan förlänga motorlivslängden med över 50 procent.

Lucas Engine Stop Leak är också mycket effektiv att stoppa läckage i automatlådor. 10% inblandning är normalt tillräckligt, men kan ökas vid hårt slitna automatlådor.

Förpackning 1 qt (946 ml, ca 1 liter)

Objektnr 311466413

Visningar 5 244

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lucas Engine Oil Stop Leak 10278 äv automatlådor hydraulik växellådor läcktätare

Pris

198 kr

OA-5599

Ljusdal, Sverige

5.0

OA-5599

Företag

Toppsäljare

2 282 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?