Beskrivning

Ny i förpackning. OBS färgen är svart som på bild 1.
Hajfensantenn Bilantenn Radiosignalmottagare och förstärkare * Shark Fin

Info från tillverkaren:

Material: Hajfenantennen är gjord av högkvalitativ ABS-plast, högpresterande koppar och internt chip för att säkerställa att hajfenantennen har lång livslängd.

Storlek: 17,5 x 7,2 x 6 cm (L x B x H) Om din ursprungliga antennbasstorlek är större än våra specifikationer, passar den här hajantennen inte i din bil

3. Design: Designen är enkel och modern. Hajfenans aerodynamiska design gör utseendet elegant och vackert. Kombinerat med den senaste aerodynamiska designen för att minska luftmotståndet, frigöra statisk elektricitet, minska buller etc.

4. Signalförstärkare: Antennen använder koppar som signalförstärkare för att ge en mer stabil och starkare signal vid körning, vilket hjälper dig att öka signalen i bilen och uppnå syftet med dekorationen.

5. Funktion: Om installationspositionen för din bilantenn har radianer, köp försiktigt. Botten av denna hajfenantenn är platt utan radianer, lätt att använda: Det finns självhäftande lim längst ner på bilantennen. Du behöver bara riva av papperet på ytan för att sätta in installationen, ingen borrning krävs, bekvämt och snabbt

Objektnr 631759112

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 21:13

NY Hajfensantenn Bilantenn Radiosignalmottagare och förstärkare * Shark Fin

Pris

69 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

125 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?