Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

3600W eljack med justerbart 360° frontgrepp för extra kontroll och komfort under längre användningsperioder.

Den har en kraftig konstruktion av industrikvalitet för hög hållbarhet.

Dessutom har den två multifunktionsmejslar och ett D-format handtag för att absorbera vibrationer och minska förarens trötthet.

- Inkluderar utbytesmejsel

-Utmärkt prestanda och högsta kvalitet

-360° vridbart anti-chockhandtag

- Maximal komfort och oöverträffad kontroll

Snälla tips:

1. Maskinen behöver tankas. Slå på strömmen efter att ha placerat verktygsspetsen i bashålet. I vissa fall är det nödvändigt att tvinga upp borrkronan till brytläge för att starta slagslaget. Detta beror inte på verktygsfel. Detta innebär att säkerhetsskyddet mot tomgångspåverkan fungerar.

2. Genom att använda maskinens vikt och hålla hammaren med båda händerna kan den effektivt kontrollera de efterföljande inneslutningsrörelserna. Arbeta i måttlig hastighet först, för mycket kraft påverkar effektiviteten.

3. Ibland på grund av förtjockning av oljan, börjar verktyget inte slå slag trots att motorn vrider verktyget. Om verktyget används i låga temperaturer eller efter en lång period av inaktivitet, bör verktyget köras i 5 minuter för att det ska värmas upp.

4. Det finns överbelastningsskydd inuti maskinen, du kan använda den med tillförsikt.

Huvuddrag:

- två utbytbara mejslar,
Det finns två mejslar i paketet. De är alla smidda av högkvalitativt värmebehandlat legerat stål. Den sexkantiga chucken har egenskaperna för snabb lastning och lossning. En mejsel som aldrig av misstag kommer att falla ut när den väl klämts fast, du kan enkelt byta ut den.

- bortom motorns snabba paus,
Den rena kopparmotorn är utrustad med en kraftfull effekt på 3600 watt och levererar 1 400 slagslag per minut, och slår igenom betong, tegel, mark och smuts med lätthet. Hög lastkapacitet och högre effektivitet innebär också högre produktivitet.

- Genomtänkt design,
Ett 360-graders vridbart hjälphandtag med halkfritt grepp ger maximal kontroll och stöd, vilket gör att du enkelt kan justera maskinen där du behöver den för olika jobb. Gummigreppet minskar också kraftigt vibrationer för att minska muskeltrötthet. Oljeporten säkerställer snabb och exakt oljepåfyllning.

- Genomtänkta detaljer,
1. Det D-formade bakre handtaget är täckt med gummi för stötdämpning. 2. Avtryckar- och låsknappar gör hastighetskontrollen enklare och säkrare. 3. Blåssystemet leder effektivt bort värme och ökar säkerheten.

- tung konstruktion,
Den elektriska rivningshammaren har en kraftig metallkonstruktion för ultimat hållbarhet och robusthet, vilket eliminerar dina bekymmer om kvalitet samtidigt som den levererar fantastisk funktionalitet på ditt jobb.

-Brett utbud av applikationer,
Elektrisk borrmaskin är ett idealiskt verktyg för rivning, dikning, mejsling och hålbrytning av betong, block, tegel och kakelputs. Den är mycket lämplig för byggprojekt som rörledningar, mekanisk installation, konstruktion av vattenförsörjning och avloppsanläggningar, inredning. och byggande av hamnanläggningar.

Produktspecifikationer:

Motoreffekt: 3600W

Främre handtagsrotation: 360°

Chuckstorlek: 1-1/8"

Chucktyp: Hex

Obelastningshastighet: 1400 rpm

Spänning: 220V, 50/60 Hz

Tempo: 1400 BPM

Varustorlek (inklusive mejsel): 95*25 CM

Paket innehåll:

1 x 3600W elektrisk rivningshammare

1 x 16" Bull Point Mejsel

1 x 16" platt mejsel

1 x mask

1 x glasögon

1 x skyddshandskar

1 x oljeflaska (ingen olja)

2 x kolborstar

2 x sexkantnyckel

1 x skiftnyckel

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Inkluderade ersättningsmejslar: Det finns två typer av mejslar: plattmejsel och spetsmejsel för att möta olika konstruktionsbehov. De är alla gjorda av värmebehandlat legerat stål. När den väl är klämd kommer den aldrig att falla av misstag.

-Superb prestanda och toppkvalitet: den har 1400 BPM och 3600 watt motoreffekt. En säkerhetskopiering av den fantastiska funktionaliteten är en kraftig metallkonstruktion som representerar extrem hållbarhet och korrosionsbeständighet.

-360° Rotation Stötsäkert handtag: För att anpassa sig till olika positioner i olika situationer är ett 360-graders justerbart främre handtag designat. Dess halkfria gummi förbättrar friktionen avsevärt och absorberar vibrationer för total kontroll över hammaren och en trevlig arbetsupplevelse.

- Maximal komfort och oöverträffad kontroll: det speciella D-formade handtaget absorberar vibrationer för att lindra muskeltrötthet. Avtryckar- och låsknappar gör att du kan kontrollera hastigheten säkrare. Oljeportar gör underhållet av maskinen enkelt. Slutligen leder värmeavledningshålen effektivt bort värme och säkerheten förbättras till en högre nivå.

-BREDA APPLIKATIONER: Rivningshammaren har ett gott rykte för rivning, dikesgrävning, flisning, hålbrytning av betong, block, tegel, kakelstuckatur, etc. Du kanske tycker att dess mångsidighet lämpar sig för en mängd olika situationer som VVS, mekaniska VVS, konstruktion, inredning.

Objektnr 569185981

Visningar 1 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

3600W 1400RPM mångsidig elektrisk rivningsborrhammare med tillbehör, brettanvänt

Pris

2 949 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?