Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Den elektriska borrhammaren använder en borstlös kopparmotor, som ger stark kraft för borrarbete, hastigheten kan nå 1400 rpm och fyra funktioner låter dig utföra olika uppgifter.

Med metallhylsor är det enkelt att byta bits. Den kompakta kroppen väger endast 6,6 pund, vilket gör den till den idealiska borren för olika arbetsscenarier.

- Kraftfull borrhammare

- 4 funktioner i 1 vred

- Ergonomisk design

-Hög precision

Huvuddrag:

-Borstlös motor,
Koppartrådsmotorn förlänger arbetstiden, bränner inte maskinen och slutför på ett säkert sätt tunga uppgifter. Obelastningshastighet: 0-1400 rpm. Stötfrekvens: 0-4500 BPM.

-4 lägen justerbara,
Borrhål används för att borra trä och stål, medan hammarborrar används för betong och granit. Mejselläget kan ställas in kontinuerligt efter axeln. Mejselläget är bra vid lätt mejsling eller flisning.

-360° roterande handtag,
Det 360° vridbara sidohandtaget gör att du kan välja det bästa greppet för ditt borrjobb. Handtaget kan snabbt monteras och tas bort utan några verktyg.

- Utmärkt glidchuck,
Metallhylsor ger bättre bitsgrepp och förhindrar att biten faller av under arbetet, vilket ökar din produktivitet.

- Exakt arbete med linjal,
Tack vare den exakta djupmätaren på borrhammaren kan du bestämma exakt hur djupt borren ska borra för att möta de individuella kraven för jobbet.

-Brett användningsområde,
Denna borrhammare är designad för att utföra tunga projekt med lätthet och noggrannhet. Idealisk för utmanande uppgifter som rivningsmurverk, putsborttagning, kakelborttagning och grävning.

Produktspecifikationer:

färgen blå

Lämplig för: Hem eller kommersiellt bruk

Spänning: 18V

Varvtal utan belastning: 0-1400 rpm

Impact Rate: 0-4500 bpm

Betongkapacitet: 0,2"-0,9" / 5-22 mm

Stålkapacitet: 0,1"-0,5" / 3-13 mm

Trä Kapacitet: 0,1"-1,1" / 3-28 mm

Batteriteknik: Lithium-Ion (Li-Ion)

Batterikapacitet: 1,5 Ah1500c

Vikt: 6,6 lbs/3 kg, 8 lbs/3,6 kg

Produktstorlek: 8,7"x13,4"x3" / 220x340x80 mm

Paket innehåll:

1 x sladdlös borrhammare

1 x förvaringsbox

1 x Laddare

2 x batterier

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Kraftfull roterande hammare: Den borstlösa motorn som används i borrhammaren är perfekt för de mest tråkiga uppgifterna. Den har högre produktivitet, längre drifttid och mindre värme. Borrningshastigheten utan belastning är mellan 0-1400 rpm, och olika applikationer kan utföras genom att justera den variabla avtryckaren.

-4 funktioner i 1 vred: För att anpassa sig till olika arbetsscenarier har denna borrhammare fyra olika funktioner: borrning, hammarborrning, mejselpositionsjustering och mejsel. Om borrhammaren är blockerad kan borrkronan enkelt skruvas loss genom att justera fram- och backreglagen.

-Ergonomisk design: Med anti-slip assist design, 360° roterande hjälphandtag ökar flexibiliteten och bättre grepp för enkel användning i alla vinklar. Den höghållfasta hylsan på denna elektriska hammare tappar inte borren och kan låsa borren ordentligt.

-Hög noggrannhet: Den löstagbara djupmätaren låter dig exakt bestämma borrdjupet för att möta de olika kraven för uppgiften, vilket ger mer exakt kontroll. Dessutom kommer denna sladdlösa borrmaskin komplett med tillbehör som batterier och laddare.

- Brett användningsområde: Pålitlig betongborr för professionellt eller vardagsbruk i hemmet. Den tar bort tegelstenar eller tegelstrukturer utan ansträngning. Idealisk för borrning av trä (3-28 mm), stål (3-13 mm) och betong (5-22 mm).

Objektnr 568762194

Visningar 1 931

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Multifunktionell borstlös sladdlös borrhammare, 4 lägen, 360° roterande handtag

Pris

1 871 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?