Beskrivning

S|
M|
Tidlös klänning!
Jag har nu tyvärr vuxit ur denna och hjälper dig som behöver en Elegant fin klänning till Sommarens fester. Denna har bara legat i förrådet därav rynkig...

Kika gärna. Håller på att lägga upp flera av mina eleganta, tidlösa klänningar som ofta är oanvända eller använda max en gång. Siden och annat klassiskt!!

Samfrakt är möjlig, och då kommer jag ta efter vikten och paketets storlek, enligt transportörens riktlinjer. Om du vill att jag ändrar fraktsätt så är det bara att säga till. En köpare sänkte mitt betyg för fraktkostnaden men jag behåller inte en krona på frakten. Det är köparens ansvar att påtala innan eller acceptera. Om du har frågor på varan vill att du ställer frågor innan du budar. Jag kan inget göra när du väl har köpt/vunnit

Jag har ett rök o djurfritt hem. Om du vill att dina kläder eller varor går härifrån dagen efter. (Schenker hämtar tidigt hos oss ofta runt 9). Då behöver jag pengarna kvällen innan, så jag kan packa och gå till servicebutiken, som stänger 19.
Vill du ändra fraktsätt då kan du höra av dig till mig. Jag skickar med Schenker oftast. Då de har försäkrad värde upp till 5000 kr. Nu har DHL sänkt priset därför skickar jag med de.

Objektnr 633298090

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:11

Beige siden klänning eller nattlinne? 36/38.

Utropspris

|0 Bud

320 kr

Slutar om

Sh1965

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

111 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?