Beskrivning

AHC Aqua Essential Nourishing Mask har tagits fram för att nära och återfukta torr hud i behov av lite extra vård och framtagen enligt de banbrytande kända spakreaktionerna från Seoul.
Masken är framtagen av naturligt härledda ingredienser för att vara mild och skonsam på huden, medan den fyller på med nödvändig fukt som gör hudytan fylligare och slätare.
Blandad med patenterat Aqua Ceramide, en ingrediens som kapslar in vatten utan att göra huden fet eller klibbig.
Tillskottet av hydrolyserat vegetabiliskt protein och protein från Glycine Soja (sojabönor) balanserar huden och förser den med hudälskande näringsgivande ingredienser för att återställa lyster och friskhet.
Ytterligare sju växtextrakt ger långvarig komfort, mjukar upp grova ytor och torra områden för att göra huden smidigare och mer strålande.
Sheetmasken är tillverkad i rent bomull enligt den europeiska standarden Oeko-tex® 100 klass 1 som är extra mjuk och vårdande för huden.
Produkten kommer i en lustig förpackning formad som en flaska.
93% naturliga ingredienser.
100% rent bomull.
Tillverkat i Korea.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 609959617

Visningar 1 038

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

AHC Natural Essential Mask – OANVÄND!

Pris

79 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 020 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?