Beskrivning

TRE PRODUKTER FRÅN CICAMED!
Helt oanvända men förpackningarna till serumen har skadats lite, masken har i gen förpackning men är ej öppnad. B7ld nr 4 och 5 är lånade från internet. De tre produkterna är totalt värda ca 1130kr.

•CICAMED COLLAGEN BOOST MASK GOLDEN EDITION (50ml, ord pris ca 450kr) är den ultimata och lyxiga anti-age leave-on masken med guldskimmer som gör huden strålande vacker på ett ögonblick. Den aktiva formuleringen har en omedelbart uppstramande effekt och ger en fantastisk lyster. Masken är multifunktionell och kan även användas som en lystergivande booster, primer eller fuktserum för att få en fastare och mer ungdomlig hy året runt. Applicera på rengjord hud som en del av en anti-age behandling. Skölj inte av. Vänta 5 min innan make-up. Omskakas före användning.

•CICAMED EYE ANTIOXIDANT (15ml, ord pris 339kr) har en trippelverkande formulering som reducerar fina linjer, mörka ringar och dämpar svullnad. Hudens synliga åldrande kan reduceras med hjälp av effektiva antioxidanter och återställd fuktbalans.De första tecknen på åldrande visar sig runt ögonen. Cicamed eye antioxidant är formulerad med skyddande antioxidanter från ekologiskt grönt te, vitamin E, alpha lipoic acid och Q10. Koffein verkar stimulerande och dämpar svullnad. Ekologiska örter reducerar mörka ringar. Aloe vera och kokosolja återfuktar och lugnar. Koffein verkar stimulerande och dämpar svullnad Antioxidanter från grönt te, vitamin E, ALA och Q10 Ekologiska extrakt från trollhassel och kastanj Röda och gröna alger för att stärka huden Kakaoextrakt för att släta ut fina linjer

•CICAMED SERUM C (50ml ord. pris 339kr) är ett skyddande och återfuktande vitaminserum rikt på kraftfulla antioxidanter och effektiva fuktgivare. Med ökad ålder avtar kroppens egen kollagenproduktion, vilket resulterar i att huden blir tunnare, rynkigare och förlorar sin naturliga elasticitet. Vitamin C från acerola stimulerar kollagenproduktionen och ger huden ny spänst. Ekologisk aloe vera och hyaluronsyra återfuktar på djupet och förbättrar hudens textur. Kombinationen av vatten- och fettlösliga antioxidanter ger ett effektivt skydd mot skadliga fria radikaler. Hyaluronsyra, aloe vera och provitamin B5 återfuktar. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och skyddar. Vitamin E skyddar mot fria radikaler. Trollhassel lugnar och dämpar rodnad.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 633279717

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 15:38

CICAMED: SET MED COLLAGEN BOOST MASK GOLDEN EDITION, EYE ANTIOXIDANT, SERUM C

Slutpris

|

429 kr

Auktionen är avslutad

Bromsbo vann auktionen

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

519 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?