Beskrivning

Året runt från 1987.

Reportage: Britt Ekland och Peter Sellers fick en dotter som heter Victoria Sellers. Polisen har jagat Victoria Sellers efter en narkotikahärva. Ligan distribuerade kokain över hela USA. Nu intervjuas Britt Ekland om dottern: "Jag vet att hon faller för vackra kläder och ett jetset-liv".

Reportage: Nils-Åke Olandersson är präst och han bor i Källgården, församlingshemmet i Källstorp nära Helsingborg. Han kör en Ferrari Sport. Utöver att predika i nio kyrkor anordnar han grisfester och kräftskivor. Året runt intervjuar den ovanlige prästen.

Reportage: Johan Holmsäter har grundat Friskis & Svettis. Bild på Johan Holmsäter och hans familj, sönerna Hampus Holmsäter och Linus Holmsäter. Johan Holmsäter berättar om sin svåra barndom i Uppsala. Hans far var konstnären Karl-Olof Holmsäter. Johan bodde i ett pojkhem i Kungsängen i Stockholm.

Reportage: Kim Bonnier är en 25-årig handikappidrottare. Han sitter i rullstol. Tidningen intervjuar Kim Bonnier och hans Elisabeth som är sjukgymnast.

Reportage: Malin Grände är också handikappidrottare. Hon är 17 år och nu intervjuas hon. Hon tränar med Uppsalaflickorna, trots att hon är synskadad.

Reportage: Marie-Louise Andersson är från Gnesta. Hon spelar ishockey, trots att hon har benprotes.

Reportage: Henrik Öhrn är cp-skadad. Han tävlar i bågskytte åt Haninge HIK.

Reportage: Juan da Silva är ursprungligen från Chile men han bor i Helsingborg. Han spelar bordtennis där, trots sitt handikapp.

Reportage: Skådespelarparet Lil Terselius och Hans Klinga i stor intervju.

Reportage: Författaren Per Herngren från Hammarkullen i Göteborg i stor intervju. Som 22-åring bröt han sig in i en fabrik i Florida. Han fick sitta 15 månader i amerikanskt fängelse.

Reportage: Haide Göransson är en av våra största modeller och mannekänger. Numera är hon gift med förföraren på film, Birger Malmsten. Nu intervjuas båda. Haide Göransson har en affär på Linnégatan. 50-talsbilder på vackra Haide Göransson i baddräkt och stilige Birger Malmsten i badbyxor.

Reportage: Sångerskan Ann-Louise Hansson avslöjar sin hemlighet: Hon har en alldeles speciell diet! Bild på familjen: Bruno Glenmark, Josefin Glenmark, Jessica Glenmark och Jenny Glenmark. De bor tillsammans i en tegelvilla i Stocksund.

Reportage: Underhållaren Viktor Klimenko i stor intervju. Han berättar om sin utsatta tillvaro som rysk unge i Finland samt hur han var nära att dö som treåring.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 583434718

Visningar 482

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 22 1987 Victoria Sellers, Malin Grände, Friskis & Svettis

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig