Beskrivning

Snygga bilder med IXUS-stil och 8x zoom

I 16 MP-kameran IXUS 132 kombineras den eleganta IXUS-designen med enkel sikta-och-tryck-hantering, 8x optisk zoom med Intelligent IS för skarpa och detaljrika foton och HD-filmer.

Kom närmare: 28 mm vidvinkelobjektiv med 8x zoom

Ta dig närmare avlägsna motiv med 8x optisk zoom, och ta dig ännu närmre med 16x ZoomPlus – en avancerad zoomteknik med fler och skarpare detaljer än med vanlig digital zoom. Få med mer i bilden med 28 mm vidvinkel för svepande landskap och fina gruppbilder.

16,0 megapixel fångar smådetaljerna

Det äkta Canon-objektivet i kombination med sensorn på 16 MP fångar alla detaljer och du får bilder av enastående kvalitet som lämpar sig perfekt för stora utskrifter (A3+) eller kreativ beskärning.

Intelligent IS ger skarpa resultat

Intelligent IS motverkar kameraskakningar och garanterar att alla dina bilder och videoklipp blir skarpa och detaljrika även vid full zoom eller i svagt ljus. Intelligent IS justerar automatiskt den optiska bildstabilisatorn efter motivet utifrån flera olika lägen för att motverka oskärpa.

Smart Auto (32 motiv)

Till och med nybörjare kan enkelt ta bilder eller spela in filmer av högsta kvalitet med funktionen Smart Auto, som identifierar motivet och automatiskt väljer perfekta inställningar utifrån 32 variabler.

HD-filmer (720p) med filmknappen

Spela in HD-filmer av hög kvalitet (720p) med optisk zoom direkt med bara ett tryck på den särskilda filmknappen.

6,8 cm (2,7") LCD-skärm

Tack vare den ljusstarka och klara skärmen (230 000 punkter) kan du enkelt rama in, visa och dela med dig av dina bilder.

Roliga och kreativa lägen

Experimentera och ha roligt med olika kreativa lägen. Använd Fisheyeeffekt för att återskapa distorsionen hos ett fisheye-objektiv, Superintensiv för att förstärka färgmättnaden, Retroaffisch- och Leksakskameraeffekter eller Monokrom. Miniatyreffekt gör att motiven i stillbilder eller filmer ser ut som modeller i miniatyrskala.

Eco mode

Med Eco mode minskas energianvändningen och du kan ta fler bilder på en batteriladdning.

Medföljer original batteri, laddare och minneskort.

Kameran fungerar utmärkt och är i mycket fint skick.

Objektnr 632659952

Visningar 872

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 20:44

Canon IXUS 132, superelegant 16 Mpixlar med HD filmning och 28mm vidvinkel

Slutpris

|

1 030 kr

Auktionen är avslutad

Jasminerobroo vann auktionen

Conradina

Göteborg, Sverige

5.0

Conradina

Verifierad

Toppsäljare

2 706 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?