Beskrivning

För samlare och finsmakare!

Upptäck den tidlösa skönheten hos Royal Copenhagen Svejfet Vit. Denna eleganta porslinsserie är tillverkad av Den Konglige Porcelainsfabrik, som senare slogs samman med Bing & Gröndahl och fick namnet Royal Copenhagen. Sedan 1775 har de skapat kvalitetsporslin som betraktas som Nordens främsta.

Saltkaret är i mycket fint skick, utan skador och sprickor. 1:a sortering.

Serien Svejfet Vit är ett mästerverk av design, skapat av konstnären Arnold Krog. Den rena vita färgen och de subtila vågorna ger en känsla av tidlös elegans. Varje stycke är märkt med en stämpel som indikerar första sortering, vilket garanterar högsta kvalitet.

Samlare och porslinsentusiaster kommer att uppskatta den vackra Svejfet Vit-serien. Perfekt för att komplettera din servis eller som en unik gåva till någon speciell. Gör din matupplevelse ännu mer exklusiv med detta fantastiska porslin från Royal Copenhagen!

För att ytterligare förstå stämplarna och årsbeteckningarna på Royal Copenhagens porslin, kan du besöka den här sidan. Dessutom, om du någonsin undrar om ditt porslin är första eller andrasortering, leta efter en liten riss på produktens vågiga stämpel – Royal Copenhagen markerar sina 2. sorteringsvaror på detta sätt.

Objektnr 633840194

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 20:21

Saltkar i serien Royal Copenhagen Svejfet Vit

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

Tinemor

Älvsjö, Sverige

Tinemor

Verifierad

37 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?