Beskrivning

Helt ny inplastad MFi-certifierad 4 TB Hårddisk
Värde 2700kr

Funktioner och detaljer
4 TB HDD iPhone-hårddisk med 3 inbyggda kablar Inbyggd USB 3.0, USB C (TYPE-C) och 3-kabel för att säkerställa att denna iPhone-hårddisk är kompatibel inte bara för iPhone 5/6/7/8/X/XR/XS MAX/11/12/12 Pro/13/13Pro/14/14Pro/14Pro/14Pro/14Pro/14Pro Max, iPad Pro-serien, men också fungerar med Android-enheter TYPE-C-telefoner Macbook och PC

MFi-certifierad och bärbar design MFi-certifierat chip och kontakt garanterar iDiskk-blixthårddisken med stabilare och säkrare dataöverföring för att säkerställa att alla dina data är på den säkraste platsen. Aluminiumlegering + ABS-material med ministorlek för att vara lättare att ta med dig när som helst var som helst. så du kommer aldrig att oroa dig för att förlora ditt värdeminne.

Apphantering med "iDiskk Player"App För iPhone och iPad (bas på blixtport) måste du ladda ner "iDiskk Player" från App Store. För USB-C-mobiler (inklusive UBS-C iPad), inget behov av att installera appen, bara koppla in och spela. Lätt att använda.

Säkerhetskopiera foton eller videor med en knapp. En tangent säkerhetskopierar din iPhone/iPad-kamerarulle via "iDiskk Player"-appen när som helst när den externa hårddisken är ansluten. Spara bara nyligen tillagda filer för att undvika dubbletter. Du kan också använda kameran i appen för att ta foton/videor, som automatiskt lagras i enheten, upptar inte din iPhone/iPad-utrymme, frigör ditt minne.

Appkryptering + Filkryptering Genom inställning kan du kryptera iDiskk Player-appen med touch-ID/Face ID eller nummerlösenord, för mappkryptering supportnummer lösenord (Obs: när filen är krypterad kommer den osynlig på datorn), kommer din integritet inte att bli stulen ens ens om du förlorar iDiskk-hårddisken, skydda dina känsliga filer.

Betalas inom 1 dag efter avslutad auktion!

Objektnr 631761931

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 21:34

NY iDiskk 4 TB 4 000 GB iPhone 3-i-1 hårddisk för iPhone Android iPad Mac PC

Pris

1 400 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 470 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?