Beskrivning

Digital kalkylator armbandsur med manual.
Oanvänt
Nytt batteri

Välkommen till mitt gamla konto, som jag lyckades återställa efter några år.
Tidigare använde jag kzki-kontot /med några tusen omdömen - sista bilden/ från vilket Ni kan känna mig. Jag välkomnar gamla och nya budgivare.
Jagv är sjuk pensionär efter en bilolycka. Jag bor ensam och har mycket fritid. Jag blev intresserad av att handla på auktioner. Jag började samla mynt, först bara silver och
sedan svenska. Jag kunde samla uppsättningar från utvalda tidsperioder. Jag fick jaga de saknade bitarna.
För en viss tid sen blev jag intresserad av klockor. Jag började köpa klockor för renovering på auktioner. Jag uppdaterar klockorna jag har köpt och försöker ge dem ett "nytt liv": jag byter batterier, armband, rengör dem och säljer dem vidare på auktioner. Mitt främsta mål är att inte tjäna - jag tappar ibland. Det jag gör är nu mitt sätt att spendera tid och är min typ av terapi. Det är så jag behandlar det. Jag är nöjd med varje såld auktion. Jag analyserar inte värdet på de sålda sakerna - de flesta av mina priser baserar på kostnaderna. Jag vill framför allt att varje köpare är nöjd och därför alltid garanterar full rätt till retur och annullering, även om jag är en privat säljare och jag inte är lagligt skyldig att göra det. Många av mina auktioner är prissatta under pizzavärde, men det är inte
mitt mål att tjäna pengar - det är så jag spenderar min tid och kanske kan jag göra någon lycklig ibland. På auktioner säljer jag saker som jag gillar och jag vill ha dem och använda dem - i bästa skick, funktionella om jag inte skriver något annat.
Jag vet att inte alla som tittar på mina auktioner kommer att läsa denna text, men jag hoppas att ni förstår mig.
Jag bjuder in dig att bjuda på mina auktioner - du kan ge mig glädje och jag kan skicka dig något som kommer att behaga dig längre än pizza till samma eller lägre pris :-)

Jag är polsk så jag ber om ursäkt om jag gör ett språkfel.
Jag uppmanar dig att köpa på mina auktioner.
OBS! Jag röker!
Mvh, Roman

Objektnr 631424945

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 17:49

Digital kalkylator armbandsur

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

RomekZ

Grycksbo, Sverige

5.0

RomekZ

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?