Beskrivning

Medela Swing Flex är en bröstpump som erbjuder snabb, effektiv och naturligare urpumpning när du behöver det. Pumpen är enkelt utformad och är både liten, bärbar och lätt att sätta ihop och ta isär för rengöring.

När barnet tar suggrepp suger det inledningsvis snabbare för att få igång mjölkflödet och sedan långsammare för att amma. Medela Swing Flex är utrustad med Medela 2-Phase Expression-teknik som efterliknar barnets instinktiva sugmönster vilket ger en mer naturlig pumpning.

Pumpen är idealisk för ammande mammor som vill dela matningen med sin partner, gå ett ärende eller bara ta en paus.

Brösttratten PersonalFit Flex som medföljer, bidrar till en ny typ av pumpning. Brösttratten har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form som kan roteras 360°, för bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. Med denna brösttratt kan du enkelt anpassa bröstpumpens passform så att det blir lättare att hitta den mest bekväma och effektiva pumpningspositionen.

OBS! Tänk på att du kan behöva en annan trattstorlek. Med pumpen kommer brösttrattar 24 mm samt 21mm. Om de medföljande storlekarna inte passar dig, kan du kika på storleksguiden på www.medela.se/storleksguide för att få hjälp att hitta rätt storlek.

Helt nyskick aldrig använd. Vi testade det en gång. Min bebis ville inte ta en flaska. Jag behövde bara amma. Sedan använde vi formelmjölk. Därför är den som ny i sin förpackning.

*Mycket bra tillstånd, säljes pga hemsrensning.

All info står i vinnarmailet. Pengarna till mitt konto senaste 3 dagar efter auktionens slut.

OBS! Accepterar inte avhämtning och har inte möjlighet att mötas upp. Inga returer.

Kolla gärna mina andra auktioner, samfraktar om du vinner flera auktioner.

Lycka till! :)

Objektnr 633773869

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 23:41

Medela Swing Flex elektrisk bröstpump

Utropspris

|0 Bud

800 kr

Slutar om

SecondChances

Stockholm, Sverige

4.8

SecondChances

Verifierad

Toppsäljare

363 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?