Beskrivning

NYTT Verso Body Lotion prisvinnande! med NIACINAMIDE 50

En återfuktande och näringsgivande kroppslotion som förebygger torr och irriterad hud. Produkten innehåller niacinamid, jästextrakt och havre, ingredienser som bidrar till en mjukare och mer återfuktad hud samt motverkar glåmighet. Verso Body Lotion gör huden balanserad och smidig med jämnare textur och ton.

SILKESLEN OCH ÅTERFUKTANDE BODYLOTION FÖR EN BALANSERAD HUD
Vår hud är kroppens största organ med en yta om ca 2 kvadratmeter. Den skyddar oss från dagliga miljörelaterade stressfaktorer och hjälper kroppen att reglera temperatur och känna beröring, värme och kyla. Därför är det minst lika viktigt att ta hand om huden på kroppen som att ta hand om huden i ansiktet. När huden utsätts för påfrestningar kan den lätt bli uttorkad. Torr hud har en ökad risk för infektioner som kan leda till ökad känslighet. Duschning, rakning, parfymerade tvättmedel, kraftfull exfoliering, allergener, föroreningar och UV-ljus är alla exempel på faktorer som kan leda till hudirritation och känslighet. Skonsamma, närande och lugnande produkter kan hjälpa till att stärka din hud och hålla den återfuktad och smidig.

Verso Body Lotion är en återfuktande räddare för alla tillfällen. Denna välformulerade kroppsprodukt motverkar genom att förbättra hudens motståndskraft med sina aktiva, utvalda ingredienser. Kroppslotionen balanserar huden och gör den spänstig och återfuktad. Huden skyddas mot tecken på miljörelaterade stressfaktorer och får ett hälsosamt och smidigt utseende. Verso Body Lotion är en snabbabsorberande, mjukgörande produkt som lämnar en len och jämn hud över hela kroppen.

SÅ FUNGERAR VERSO BODY LOTION
Verso Body Lotion återfuktar huden direkt och långvarigt och gör den synbart jämnare och fastare. Kroppsprodukten innehåller ingredienser som förbättrar och stärker hudens naturliga skydd. Vitamin B3, även känd som niacinamid, har återfuktande, lugnande och utjämnande egenskaper.

Hydrolyserat jästextrakt förbättrar hudens motståndskraft mot miljörelaterade stressfaktorer. Ingrediensen stärker huden och optimerar samt bevarar dess fuktnivåer. Resultatet är omgående och långsiktigt en smidig och mjuk hud. Nordisk havre ger näring och motverkar rodnad samt dämpar irritationer.

ANVÄNDNING
Applicera med fördel Verso Body Lotion på lätt fuktig hud direkt efter duschen för att optimera effekterna av din kroppslotion. Massera in produkten över huden genom att börja med armar och ben och jobba dig fram i riktning mot hjärtat för att förbättra hudens cirkulation och lyster. Tack vare den smidiga pumpen blir appliceringen lätt och snabb.

Skin Expert tipsar! Verso Body Lotion fungerar även perfekt att använda som handcreme, då den absorberas snabbt och ger långvarigt återfuktade, smidiga och mjuka händer.

Objektnr 635513983

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 17:16

NYTT Verso Body Lotion prisvinnande! med NIACINAMIDE 50 ml

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

pirajan

Stockholm, Sverige

4.8

pirajan

Verifierad

Toppsäljare

2 344 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?