Beskrivning

Frakt - Schenker

Lotion - Fluid BB Body Shine ger vår hud en subtil effekt av en naturlig solbränna med en delikat, frestande lyster. Pigmenten som finns i balsamet reflekterar ljuset och skimrar vackert på kroppen och lyser upp dess utseende. Vätska hjälper till att uppnå effekten av solkysst hud eller framhäver försiktigt vår solbränna.

Balsamets förskönande effekt harmoniserar med vårdeffekten. Förutom att ge huden en vacker färg, återfuktar balsamet kroppen perfekt, slätar ut, ger effekten av ett strålande utseende, huden blir behaglig och silkeslen vid beröring.

QUIN balsam förbättrar perfekt utseendet på vår hud. Perfekt för både vardags- och kvällsbruk.

Lotion - Fluid BB Body Shine har en lätt konsistens som säkerställer enkel och enkel applicering, belastar inte huden, lämnar ingen klibbig känsla. Dessutom lämnar den en behaglig och sensuell doft.

Tack vare den genomskinliga flaskan är det lättare att matcha rätt typ av lotion – flytande till hyn. Förpackningen med pump underlättar avsevärt appliceringen av rätt mängd balsam.

Produkten finns i tre versioner: för ljus, medium och mörk hy.

SILCARE balsam med naturlig solbränna effekt 200ml

Användande

Massera in i ren, torr hud över hela kroppen. Vänta tills lotionen är helt absorberad. På grund av produktens karaktär rekommenderas det att bära lätta kläder efter att produkten är helt absorberad. Produkten tvättas helt av med det första badet.

Objektnr 631902973

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 20:28

SILCARE QUIN BB Body Shine Lotion - 200 ml

Pris

95 kr

Slutar om

AL330

Bankeryd, Sverige

4.9

AL330

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?