Beskrivning

Mkt stilig i handväskan! deu lux!
Färg no 2
Nytt/oanvänt

My armani-to-go, essence-in -foundation tone up cushion.

Värde ca 690 kr, nytt och oanvänt, finns att sälja seperat både case och refill, säljer både i ett som ni kan se i första bilden den delen man trycker på så kommer foundation, den är vit nu eftersom den inte använd men såfort du trycker på den kommer det foundation i färg 2

Låt inte dig luras då både case säljs seperat för 375 kr och foundation refill extra, därför så hög pris.

Skapad för kvinnor på språng och etuiet har en dold magnet som gör det enkelt att öppna och stänga. Dessutom kan fodralet öppnas helt, i 180° vinkel, för full åtkomst till spegeln och enklare applicering från alla håll. Efter varje användning förvarar du puffapplikatorn i en särskild hållare som är integrerad i refillens nya design.
- Unika resultat: My Armani To Go Cushion ger lyxigt glamorös lyster när du är på språng: påbyggbar täckning, 18 timmars återfuktning och SPF 23-skydd för en strålande och slät hud när som helst, var som helst.

Jag har kartongen också men den är inte så fin en en liten bit kartong saknas :) men vill du ha kartongen säg till bara eller så skickar jag iaf i kartongen så kan ni kastar den sen :)

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angett så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader. Säg till isåfall :)

Objektnr 632986344

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 17:27

Armani,essence-in-foundation tone-up cushion, ny case+foundation! Nr2, ny:690kr

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

429 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?