Beskrivning

Mineral loose powder Foundation 04 och Apolosophy Radiant Concealer 2,5 ml 02 Radiant Concealer

Apolosophy Powder ett lätt, silkeslent pressat puder, som fixerar makeup. Det är enkelt att applicera och ger en slät, sammetslen och naturlig finish. Vid applicering, använd med fördel Apolosophy Powder Brush och arbeta, med lätta svepande rörelser, upp till önskad täckningsgrad. Apolosophy makeup är en makeupserie med milda, vårdande och oparfymerade produkter för personer med känslig hud och känsliga ögon.

Apolosophy Radiant Concealer 02 är en highlight-concealer med ljusreflekterande mikropigment som ljusar upp mörka hudpartier. Texturen är lätt och smälter in i huden. Concealer ger huden ne natrulig lyster. Vid applicering under ögonen upplevs huden ljusare vilket ger ett piggare intryck. Den ger låg täckning.
Förpackningen är en så kallad ”click pen” med pensel som applikator. Den innehåller Glycerin som är mjukgörande och återfuktande för huden. Apolosophy makeup är en makeupserie med milda, vårdande och oparfymerade produkter för personer med känslig hud och känsliga ögon. 3 ml.

Har mer smink i mina auktioner. Samfraktar gärna!

Post utskick är engång i veckan. Alla auktioner som slutar fram till lördag skickas på måndag. Auktioner som slutar på söndag skickas veckan efter på måndag.

Finns minigris, hund och katt i hemmet. Om det finns märken eller skador så skriver det i annonsen. Allt jag säljer är begagnad om inte det står i annonsen.
Använder endast återbrukat material vid packning.

Objektnr 632060037

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 14:18

Apolosophy mineral Foundation 04 och Concealer 02

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nyckelpiga73

BRÅLANDA , Sverige

4.9

Nyckelpiga73

Verifierad

Toppsäljare

1 817 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?