Beskrivning

Ampullkur för en fräschare hud med mer lyster på bara 7 dagar.För vem? Passar alla hudtyper utom den känsliga.

Egenskaper: Innehåller ett komplex av 8% AHA syror, naturliga fruktsyror utvunna från kumquat, citron och grapefrukt, milda men samtidigt effektiva på huden. Peelingeffekten stimulerar hudförnyelse och minskar linjer och hyperpigmenteringar medan extrakt av pilbark, som är naturligt rik på salicylsyra, förebygger acne. En dos fukt tillförs av lugnande allantoin och resultatet är en fräschare hud som strålar av ny lyster med direkteffekt.
Innehåller: 7 x Phyto AHA

Användning: Babors ampuller används på natten under din nattcreme. För bäst resultat använder man en hel ampull åt gången. Klappa in produkten över ansikte, hals och dekolletage. Du gör detta bäst som en kur på 7 dagar i rad. Kuren kan upprepas så ofta som man önskar men lämpligt kan vara till exempel 4 gånger om året. Gärna vid varje årstidsbyte då huden lätt hamnar i obalans. Det går också bra att använda en ampull i veckan som en liten boost om man inte vill göra en kur på 7 dagar i rad.
Öppning av ampullen: Sätt på den vita medföljande plasthylsan på ampullen och bryt sedan av vid det markerade sträcket. Plasthylsan är till som skydd då man öppnar ampullen. Låt serumet absorberas ordentligt innan du applicerar cremen.

Storlek: 7 X 2 ml

Objektnr 632454663

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 20:28

Babor Resurfacing Ampoule Limited Edition

Slutpris

|

114 kr

Auktionen är avslutad

Disneyworld vann auktionen

NinaStockholm

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

257 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?