Beskrivning

  • Fuktgivande och lugnande förberedande spray reducerar synligt synligheten av porer, ljusar upp och jämnar ut huden och fyller på förlorad fukt. Quick Fix är tillräckligt lätt för att användas hela dagen (utan att förstöra sminket) och återfuktar och mjukar omedelbart upp huden. Använd denna spray på morgonen för att förbereda och "väcka" din hud innan du applicerar smink, på kvällen före din behandling eller när du behöver en snabb boost. Denna spray är så beroendeframkallande att du vill använda den HELA dagen (och det är så bra för din hud att du inte kan överdriva det!).

    Quick Fix är skapat i exklusivt samarbete med Skindinavia och inspirerat av den koreanska vattentrenden och är ännu mer återfuktande än vår B6-beredningsspray. Denna energigivande formel är mångsidig nog för alla (oavsett hudtyp), känns fantastisk och är laddad med hudnärande ingredienser som vitamin B3, Sepitonic™ M3 och kokosnötvatten. Ge näring åt din hud med intensiv återfuktning samtidigt som du förbereder och balanserar din hy.

    I en klinisk studie av Quick Fix, omedelbart efter användning:*

    100% av deltagarna hade en minskning av porsynligheten.
  • 100% hade en synlig förbättring av hudens utstrålning.
  • 83% hade en synlig förbättring av hudens återfuktning.
    *Baserat på en klinisk studie på 30 personer.

    Quick Fix kommer i en bedårande, mjuk beröring, neongrön, resestor flaska med frostat vitt lock. Liksom våra andra sprayer avger sprutan en kalibrerad, mikrofin dimma som appliceras så lätt att den knappt känns (och luktar lika bra som en sommardag på stranden).

    Urban Decay testar inte på djur.

Nypris: 380kr

Objektnr 631894812

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 21:31

Urban Decay Hydra Charged 30ml

Slutpris

|

39 kr

Auktionen är avslutad

Disneyworld vann auktionen

Gummarpsro

Hörby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 532 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?