Beskrivning

5ml kostar 309 kr på bangerhead (30ml 1700kr)
Säljer 5 ml, nytt+oanvänt

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angett så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader. Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DB Schenker det inga problem alls :-)

Omorovicza's Midnight Renewal Serum boostar din huds naturliga förnyelseprocesser och ger en extra ungdomsförlängande gnista tack vare sin imponerande infusion av bakuchiol, retinal (det är inte ett stavfel, det är en förkortning för retinaldehyd - en innovativ form av vitamin A), varumärkets Healing Concentrate och mer ...

Denna nattbehandling möjliggör de reparationsprocesser som sker naturligt när vi sover genom att utnyttja en blandning av verkligt effektiva ingredienser. Retinalen och bakuchiol ger formulan sina utjämnande, uppstramande och lystergivande egenskaper, samtidigt som de stimulerar kollagenproduktionen och ökar elasticiteten.

När det gäller att skydda din hud hjälper mikroalger att avvärja de skadliga effekterna av överskott av kortisol och uppmuntra till optimal reparation över natten. Slutligen används märkets Healing Concentrate för att avslöja fastare, smidigare och mer ungdomlig hud och polyglutaminsyra ger djup återfuktning.

Resultaten? Mjuk och strålande hud!

Använd på kvällen på ren hud.

Objektnr 633802691

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 14:14

Omorovicza Midnight Renewal serum, 5ml, nytt/oanvänt, lyxprodukt, värde: 309kr

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

440 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?