Beskrivning

Beauty flash balm 50 ml, ca 85-90% kvar.

Beauty Flash Balm innehåller 96% ingredienser av naturligt ursprung för en kraftfull cocktail som boostar hudens lyster. Acerolafröextrakt har en stärkande effekt som ger strålande hy med lyster, och kaktusfikonextrakt aktiverar cellförnyelsen för att bevara hudens lyster. Det är även berikat med ekologiskt havresocker med uppstramande effekt som omedelbart stramar upp och slätar ut ansiktsdragen för mjukare hy och en utvilad look. Trötthetstecken och rynkor minskar. Använd separat som en dagbehandling över din vanliga kräm, blandat med Clarins flytande foundation eller som en mask. VISA MINDRE
Hudtyp: Blandhy, Torr hy, Normal hy, Fet hy
Konsistens: Kräm
Användning: Varje dag, på morgonen.

Double serum 30 ml, lite drygt hälften kvar:

Clarins Double Serum 30 ml eller 50 ml är ett Complete Age Control Concentrate som formulerats för att hjälpa till att arbeta med de 5 vitala hudfunktionerna för en synligt yngre hud. Clarins Double Serum verkar för att de viktigaste ålderstecknen ska bli mindre framträdande och innehåller 21 aktiva växtextrakt, bland annat gurkmeja. Gurkmeja är känt för sina exceptionella anti-ageing-egenskaper. Flaskans roterande tryckknapp levererar en lagom dos serum. Huden ser ut att vara mer strålande och fastare, och fina linjer slätas ut.
LÄS MER
Hudtyp: Blandhy, Torr hy, Normal hy, Fet hy
Konsistens: Flytande
Användning: Morgon och/eller kväll före din vanliga kräm HOW TO?
Vad gör den så speciell?
Huden blir fastare.
Rynkorna blir synligt utslätade.
Hyn har återfår sin lyster och får en jämn ton.
Porerna blir mindre.

Lip comfort oil, öppnad, men oanvänd.

Lip Comfort Oil är en superbra grund för färg och den kompromissar inte med glans, näring och komfort. Formulan har förfinats och berikats med 93% ingredienser av naturligt ursprung, bland annat 30% ultranärande växtoljor, nämligen ekologisk jojobaolja, hasselnötsolja och olja med extrakt av ekologiskt nypon. Förutom att ge näring åt och lugna huden stärker det här extraktet barriärfunktionen och skyddar därmed mot skador på grund av miljöpåverkan.
Lip Comfort Oil, en cocktail av unika oljor som släcker törsten hos torra läppar, ger näring, skyddar och reparerar dem. Läpparna lugnas omedelbart under lång tid och återfuktas. VISA MINDRE
Hudtyp: Blandhy, Torr hy, Normal hy, Fet hy.

Samfraktar om du handlar på flera av mina auktioner.

Vi bor tillsammans med katt.

Jag jobbar långa pass ibland och då kan det dröja ett par dagar extra innan jag kan skicka dina varor.

Jag tar inte ansvar för Schenkers eller Postnords eventuella slarv, då jag lämnat in paketet upphör mitt ansvar.

Betalning till mitt konto inom 4 dagar efter avslutad auktion, såvida vi inte har kommit överens om annat, innan du lägger bud:)

Objektnr 631434320

Visningar 252

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 19:19

Clarins Double Serum, Askungekräm & Lip Comfort Oil

Slutpris

|

348 kr

Auktionen är avslutad

solrosen54 vann auktionen

majskatten

Gävle, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

226 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?