Beskrivning

Säljer min nya och inplastade MBR High Protection Face Cream med SPF 50 i full storlek (50 ml) med både: UV-A + UV-B. Detta märke såldes tidigare på en svenska hemsida för 1200 kronor men säljs inte längre då den där är slutsåld. Detta märke är så pass exklusivt att det aldrig är på rea.

MBR är ett vetenskapligt och effektivt tyskt märke som verkligen levererar. Se gärna mina övriga MBR varor för samfrakt.

Betala inom 72 timmar - skickar inom 24 timmar efter bekräftad betalning.

High Protection Cream SPF 50 är en vårdande solskyddskräm som bygger på de senaste rönen inom medicin och bioteknik. Den sammetsmjuka och högeffektiva krämen skyddar, vårdar och förnyar solkänslig hud på ett tillförlitligt sätt vid solbadning, i vardagen eller vid sport- och fritidsaktiviteter utomhus.

- Förebygger solbränna och åldrande av huden
- Förebygger rynkor och pigmentfläckar på grund av solen.
- Ger huden intensiv fukt
- Jämnar ut små ojämnheter i huden och håller ansiktsdragen elastiska.
- Aktiverar det naturliga immun- och cellskyddet

Tips
Den lilla förpackningsstorleken är idealisk för turer i extremt soliga områden eller för de första dagarna på semestern. Perfekt för vattensportsentusiaster, för i bergen och för vintersport, för lokal applicering på läppar, ögonpartiet, näsa, axlar, öron osv.

Användarinstruktioner
Applicera generöst i ansiktet, på hals och nacke 20 minuter före solexponering, massera försiktigt in och låt verka. Vi rekommenderar att du applicerar produkten på nytt med jämna mellanrum.

Aktiva ingredienser
Tinosorb® M, parsol, uvinul, aloe vera bladjuicepulver, ectoin, allantoin, D-panthenol, vitamin E, jojobaolja, kokosolja, sojafröolja.

Objektnr 633326957

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 23:14

MBR LYX Premium Solskyddskräm för ansiktet SPF 50 - ny/full size: 50 ml

Utropspris

|0 Bud

799 kr

Slutar om

Gretaskeri

Mora, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

270 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?