Beskrivning

VENN Vitamin B Activated All-In-One Concentrate.

Koreansk Hudvårsrutin i ett enda steg

En rik och otroligt välformulerad, högteknologisk, multikorrigerande formula med 6 olika B-vitamin (inklusive antiinflammatoriska Niacinamid), 11 Aminosyror och VENNs eget patenterade vattenlösta Mastix gummi som nyckel ingredienser för att återfukta på djupet, stärka hudbarriären och effektivt förbättra hudens utseende i ett enda steg.

VENN har genom sin patenterade Concentric Technology™ lyckats ersätta en omfattande flerstegsrutin (Toner, Essence, Serum och Moisturizer) med en enda formula - med kliniskt bevisad effekt. Strategiskt formulerad med en mycket hög koncentration av potenta bioaktiva ingredienser, Antioxidanter och Peptider som slussar ned fukt djupt i huden samtidigt som den motverkar ålderstecken, förbättrar hudens hälsa och utseende - utan att ingredienserna blockerar eller inaktiverar varandra.

Använd som ersättning för en hel rutin (toner, essence, serum, moisturizer och kräm) eller som ett superserum eller kräm i din existerande rutin.

Detta är en produkt som är otroligt bra för hud med försvagad barriär, exempelvis acne. Resultaten kommer snabbt och du ser en lugnare, fastare och jämnare hud

Ny och oanvänd

Kommer från djur och rökfritt hem

Samfraktar gärna

Objektnr 631452445

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 22:21

VENN Vitamin B Activated All-In-One Concentrate 20 ml

Utropspris

|0 Bud

450 kr

Auktionen avslutades utan bud

Dinchie

Jönköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

846 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?