Beskrivning

Tidningen Vi från 1973.

Reportage: Tidningen har träffat bröderna Gösta Ekman och Stefan Ekman. För tidningen berättar de båda skådespelarna om kändisskapet, om sin syskonrelation och hur det egentligen känns att medverka i kändisreportage i tidningar.

Reportage: Tidningen Vi har de dramatiska bilderna på katastrofen på Island och på ön Hemön (Hemaly) när vulkanen har utbrott. Det ser ut som scener ur en skräckfilm. Här bodde 5 000 människor. Kommer livet någonsin att återvända till det normala på Hemön, den enda bebodda ön i ögruppen Västmannaöarna?

Reportage: Martin Johnson är forskare i Parapsykologi. Nu berättar han om den kontroversiella parapsykologin som vetenskap.

Reportage: Mora-Nisse intervjuas om sina minnen från Vasaloppet. Han har många dråpliga historier. Bland annat kommenterar han de två dödsfall som ägde rum under Vasaloppet förra året.

Reportage: Elis Flodh är en gammal folkrörelsekämpe. Nu skriver han dagbok i tidningen Vi.

Reportage: Tidningen har besökt restaurangen i FN-skrapan i New York. Här samlas ledare från hela världen för att äta mat. Det är en otrolig miljö, full av olika språk och dofter från den utsökta maten.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 593689872

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vi nr 9 1973 Island, Gösta Ekman, Stefan Ekman, Elis Flodh, Vasaloppet

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?