Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Lisbeth Andersson i Lomma hade en liten pudel som hette Ulla-Bella, men pudeln försvann. Då hörde hon av sig till den berömde fjärrskådaren Erry Lidman i Luleå. Erry Lidman kunde då se var pudeln befann sig och Ulla-Bella hittades!

Reportage: Britt Sörensen i Falkenberg var gravid när hon fick en chock. Hennes man, danskfödde Preben Sörensen berättade plötsligt att han hade hittat en annan kvinna. Han övergav henne. Nu stod Britt ensam med ansvaret för nio barn! Nu har de hittat tillbaka till varandra. Bild på Britt Sörensen och Preben Sörensen med barnen utanför bostaden som har angripits av mögel.

Reportage: Sångerskan Berith Bohm och maken Roland Eriksson bor i en vacker sekelskifteslägenhet på Sigtunagatan i Stockholm. Nu visar Berith Bohm upp hur hennes hem ser ut. Hon älskar att titta på Falcon Crest på tv. Hon berättar också att hennes tidigare äktenskap med journalisten Lars Åhrén sprack.
Reportage: Rallystjärnan Stig Blomqvist från Örebro är kär i flygvärdinnan Agneta Relte. Stig Blomqvist far runt i världen och där finns det många andra vackra flickor. Men Agneta Relte är inte svartsjuk! Agneta är själv en slank och vacker flicka, skriver Hemmets Veckotidning. En gång vann Agneta Relte SM i bordtennis för Djurgården.
Reportage: TV-profilen Per-Arne Axelsson från Örebro berättar om sitt kärleksliv, om sonen Jonas Axelsson som studerar teologi i Göteborg och om tvillingarna Patrik Axelsson och Pernilla Axelsson.
Reportage: Eva Spångberg från Gamla Hjelmseryd i Småland har åsnor hemma. Hon älskar sina åsnor och hon berättar varför.

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 569734257

Visningar 552

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hemmets v nr 11 1985 Berith Bohm, Stig Blomqvist, Erry Lidman, Per-Arne Axelsson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig