Beskrivning

Samlingsbox med hela TV-serien "Rome" i Blu-ray-format

SÄSONG 1:


Året är 52 före Kristus.

Fyra hundra år efter att republiken grundades är Rom världens rikaste stad – en kosmopolitisk smältdegel med en miljon invånare och centrum för ett enormt imperium. Republiken grundades på principen om delad makt, med lagar som skulle göra det omöjligt för en man att skaffa sig total kontroll. Men korruption och utsvävningar är nu på väg att urholka dessa principer. Efter åtta års krig blir soldaterna Lucius Vorenus och Titus Pullo ofrivilligt inblandade i historiska händelser i det antika Rom.

Kärlek och svek, härskare och slavar, män och kvinnor – dramaserien ROME är berättelsen om den turbulenta epok då en republik gick i graven och ett imperium föddes.

SÄSONG 2:


Året är 44 före Kristus.

Julius Caesar har mördats och inbördeskrig hotar att omintetgöra hela den romerska republiken. Efter kejsarens fall dyker det upp många som gör anspråk på härskartronen, den ena mer makthungrig och manipulerande än den andra. Den brutale och girige Marcus Antonius skyr inga medel och försöker med Atias hjälp att befästa sin maktställning. Han skaffar sig dock en fiende i hennes sluge son Octavianus, som dessutom är Caesars son och enda arvinge enligt tyrannens testamente. Den konspiratoriske Brutus grubblar över hur han ska återfå folket på sin sida efter att ha fått stämpeln mördare, samtidigt som hans mor Servilia smider på en dödlig plan. Titus Pullo försöker å sin sida få den modfällde Lucius Vorenus på bättre tankar sedan han drabbats av en stor personlig tragedi. De båda centurionernas liv och vänskap visar sig vara oupplösligt sammanflätade med ett annat öde – Roms.

Skivorna är i original.

Filmen har svensk text m fl.

Filmen skickas med Postnord i deras vadderade kuvert.

Objektnr 631786687

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 14:40

Rome - Hela Serien (10-disc) (Blu-ray)

Såld för

219 kr
Annonsen är avslutad

MistyWoodsEntertainment

Hjärup, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

288 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?