Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Välkommen till frontlinjerna, soldat! Innehållet i den här lådan är det bästa sättet att starta din Bolt Action-resa och kommer att göra dig perfekt för timmar av fantastiskt krigsspel.

Bolt Action: Third Edition kommer i september, med förbeställningar som börjar i juli. Oroa dig inte - allt som finns i den här lådan kan användas i den nya utgåvan, med undantag för regelboken, som vi inkluderar så att du kan lära dig spelet och ha kul direkt! Oroa dig inte för att behöva byta ut det heller - vi ger dig en gratis!

Denna produkt innehåller en broschyr med en unik engångskod - se till att du inte tappar bort den! Den här koden ger dig rätt till ett GRATIS engelskspråkigt A5-exemplar av den kommande regelboken Bolt Action: Third Edition och kan lösas in i kassan på vår webbutik när förbeställningar för Bolt Action: Third Edition börjar i juli 2024. Observera att normala fraktkostnader tillkommer när du använder din kod.

Denna kod får endast användas en gång. Alla koder går ut i oktober 2025. För ytterligare information om Bolt Action: Third Edition, se här och se till att du är registrerad på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla Warlord-nyheter!

Bolt Action ger dig kommandot över de mest brutala och berömda striderna under andra världskriget.

Återskapa kampanjerna som utkämpats över den torra, dammiga västerländska öknen med A Gentleman's War, ett Bolt Action-startset som ställer styrkorna från The Desert Rats från den brittiska 8:e armén mot deras axelfiender, Deutsche Afrika Korps. Även om striderna i denna teater omfattade intensiva strider som El Alamein och belägringen av Tobruk, saknade den fanatism och grymheter som setts på andra teatrar och blev så känd som "en gentlemans krig".

Detta startset har allt du behöver för att spela Bolt Action-spel och återskapa konflikten över Nordafrikas torra öknar. Boxen innehåller plastminiatyrer och allt annat du behöver för att börja slåss:

24 brittiska 8:e arméns infanteri – med hjälp av män från runt om i Storbritannien och samväldet stred 8:e armén först mot italienarna och sedan tyskarna. Med en mängd olika vapen för dina trupper, inklusive Bren-vapen, plus topplock och revolvrar för att göra officerare, och supportteam som mortlar och pansarvärnsgevär, finns det också alternativa chefer för skotska regementen eller soldater från den indiska armén.
24 German Afrika Korps infanteri - Under ledning av kvicksilveren Erwin Rommel, "ökenräven", kämpade Afrika Korps med britterna över öknen tillbaka till sin bas i Egypten. Med ett urval av den klassiska Stahlhelm, solhjälmar eller fältmössor, ingår också en rad vapen som den berömda MG34, undermaskingevär, pansarvärnsgevär och 5 cm granatkastare, samt utrustningspaket och komponenter för montering av kommandomodeller .
Humber Mk II/IV pansarvagn - Spaning var avgörande i de öppna ytorna i den västra öknen, en uppgift som Humber utmärkte sig vid. Snabb och kan korsa ojämn terräng var den utrustad med en lätt autokanon och maskingevär, även om satsen också kan byggas med en 37 mm antitankpistol. .
Sd.Kfz 222/223 pansarvagn - Precis som sina brittiska motsvarigheter sträckte sig tyska pansarbilar över det dammiga avfallet och spanade efter fiendens styrkor, och 222:an klarade uppgiften väl. Modellen kan alternativt monteras som ledningsfordon.
Bolt Action 2nd Edition regelbok - i A5 softback-format. De fullständiga spelreglerna så att när du har bemästrat grunderna kan du utöka dina krafter och utkämpa större, ännu mer spännande strider. Inkluderar armélistor för alla de viktigaste kombattanterna och en mängd olika scenarier.
Snabbstartguide och referensblad för att få dig att utkämpa strider direkt.
Alla markörer, tokens och tärningar du behöver för att spela, plus en rad dekaler.
Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 632583780

Visningar 400

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! A Gentleman's War - Bolt Action starter set Warlord Games

Pris

949 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 052 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också