Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter

Den bästa Wet Palette på marknaden har precis blivit större och bättre!

Den nya Wet Palette Wargamers Edition är gjord med material av överlägsen kvalitet, specialdesignade för att hålla dina akrylfärger bevarade, perfekt släta och krämiga. Nu, med en extra stor yta (276 mm/10,6” x 198 mm/7,8”) för att rymma dina största målningsprojekt!

En våt palett är ett måste-ha verktyg och tillbehör när man målar miniatyrfigurer med akrylfärger. Den expansiva arbetsytan ger dig gott om utrymme för att förbereda, blanda och blanda dina färger utan ansträngning och experimentera med olika nyanser och blandningar. Och när du hittar den perfekta blandningen och konsistensen, håller den lufttäta förvaringen dina färger och anpassade blandningar användbara och redo för din nästa målningssession.

The Wet Palette håller dina akrylfärger fräscha, klara och i fungerande skick under en längre period. Tack vare Hydro Foam och Hydro Sheets kommer dina färger inte att torka ut under och däremellan målningssessioner. Det betyder att du kan arbeta på dina modeller och miniatyrfigurer under längre perioder utan att ständigt behöva blanda om eller slösa med färg.

Den har också en unik och mångsidig färgbrunnsinsats av hårdplast med 30 brunnar för dina Speedpaints och Washes. Den har också förvaring för upp till 6 Wargamer-borstar och 10 hobbyborstar från Army Painter-serien.

Wet Palette Wargamers Edition är gjord av högkvalitativa, hållbara och lättstädade material, så den klarar enkelt kraven på din kreativa resa.

Så gör ditt målarliv enklare och roligare med The Army Painter’s Wet Palette Wargamers Edition.

The Wet Palette Wargamers Edition innehåller:
XL Wet Palette
50 x Wargamers Hydro Lakan
2 x Wargamers Hydro Foam
GRATIS Målarguide


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 616654706

Visningar 339

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Wargamers Edition Wet Palette XL The Army Painter

Pris

439 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 049 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?