Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bok 11 i Ciaphas Cain-serien

Ciaphas Cain närmar sig pensionen, men naturligtvis leder hans öde honom in i ett tvinnat nät av bedrägeri, korruption och en olycklig mängd livsfara. Den här gången är det Adeptus Mechanicus som kastar nycklar in i sina framtida planer för heroisk vila och avkoppling.

LÄS DET FÖR

Den mörkt lustiga sagan om en motvillig hjälte fortsätter – fullspäckad med all action, kvickhet och kapningar du har förväntat dig av Ciaphas och hans kamrater.

BERÄTTELSEN

När flödet av desperat nödvändiga vapen för Astra Militarum saktar ner till ingenting från en nygrundad smidesvärld, finns det bara en man som kan och (o)villig att undersöka... Ciaphas Cain, Imperiets hjälte.

Med Kains desperat eftertraktade pensionering på spel måste Imperiums mest motvilliga kommissarie navigera i lömska mordförsök mot sin person, legioner av myteri, kätteri inom de övre skikten av själva Adeptus Mechanicus... och en gömd fiende som drar i trådarna, med en agenda som kan hota framtiden för det kejserliga styret i Damoklesbukten.

Skrivet av Sandy Mitchell.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633509166

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ciaphas Cain: CIAPHAS CAIN: Vainglorious Skrivet av Sandy Mitchell. (Paperback)

Pris

109 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 047 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?