Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Av alla Snatchabossar är Skumdrekk den vidrigaste och mest kunniga. Som sådan har han blivit en sorts kändis för Kruleboyz of Ghur. Ägare av Murkvast Menagerie – ett enormt, dränerat mangroveträsk som fungerar som fängelse för mängder av onda och ovanliga bestar – Swampboss Skumdrekk är en levande legend. Han rider in i striden på sin mest uppskattade erövring, Sloppklaw, det ovanligt häftiga sludgeraker-odjuret som han vände till sin vilja som en yngre orruk.

Skumdrekk och Sloppklaw är gestaltningar av kunnin i strid. De springer ut ur dolda i skärmytslingar, bortför stackars själar till vänster och höger och slaktar de som gör motstånd med en kombinerad uppsjö av attacker från snatcha-stick, giftbelagda klor och träskruttna käkar. Skumdrekk är en stark kraft på slagfältet och en fulländad Kruleboyz-befälhavare. Skumdrekk har också ett rykte om sig att spela och åtföljs ofta in i strid av sin Kountin' Krew – ett gäng Hobgrotz som med glädje satsar på vem av deras allierade som kommer att bli den första att falla.

Detta kit består av 66 plastkomponenter, med vilka du kan montera en Swampboss Skumdrekk, och levereras med en stor oval bas. Denna modell kan alternativt monteras som en Snatchaboss på Sludgeraker Beast. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595700766

Visningar 789

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Swampboss Skumdrekk Orruk Warclans

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?