Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Horus Heresy-roman

Det stora korståget som har tagit mänskligheten upp i stjärnorna fortsätter. Mänsklighetens kejsare har överlämnat befälet till sin favoritson, krigsmästaren Horus. Men allt är inte bra i imperiets arméer...

LÄS DET FÖR
Fröet till Horus svek planteras här, och universums sanna natur avslöjas. Dessutom avslöjar en av Warhammer 40 000 universums mest utskällda skurkar, mörkaposteln Erebus of the Word Bearers, sina sanna färger och blir rymdmarinen du älskar att hata...

BERÄTTELSEN
Det stora korståget som har tagit mänskligheten upp i stjärnorna fortsätter. Mänsklighetens kejsare har överlämnat befälet till sin favoritson, krigsmästaren Horus. Ändå är allt inte bra i imperiets arméer. Horus kämpar fortfarande mot avundsjukan och förbittringen hos sina primarksbror och när han skadas i strid på planeten Davin måste han också slåss mot sina inre demoner. Med alla frestelser som Chaos har att erbjuda, kan den försvagade Horus motstå?

Skrivet av Graham McNeill


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594037979

Visningar 409

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! False gods The heresy takes root The Horus Heresy Book 2

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 047 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?