Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Plagueburst Crawlers är träskande, formidabla belägringstankar vars enorma ramblad, tjocka pansarplätering och demoniska energier ger dem otrolig motståndskraft. Deras skräckinjagande mortlar med pestbrott har en parabolisk eldbåge och skrämmande räckvidd, medan granaten de avfyrar kombinerar sprängämnen med hög radie med dödliga moln av frätande sporer för att orsaka skada jämförbar med den från Imperial Demolisher-kanonen. Resten av Crawlers vapen är avsedda att slakta fienden på nära håll och spraya sjukt slem och haglar av vitala granater mot alla som närmar sig.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Plagueburst Crawler. En extremt fronttung bandschaktare fylld av hemska vapen, den är täckt av tjocka pansar gropiga och rostiga av korrosion och förfall. En utmärkande egenskap är det enorma, spetsiga schaktbladet, med en symbol för Nurgle stolt uppvisad, utvalda i skallar. Den bär 2 pestspetter på sponsorna, som du kan ersätta med de 2 inkluderade entropikanonerna, och den tunga sluggern i front-centret kan ersättas med en rothail volleypistol – varje alternativ är lika potent, men det största bekymmer för fienden är utan tvekan pestbruket, vars målmekanismer och enorma pipa dominerar den bakre delen av fordonet.

Detta kit kommer som 71 komponenter.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 533086386

Visningar 1 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer 40 000 Death Guard Plagueburst Crawler

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 047 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?