Beskrivning

Cideko Air Keyboard AVK-02.
Trådlöst tangentbord med integrerad mus
Vill du sitta kvar i soffan och styra din dator som är kopplad till platt-TV:n? Det kan du utan problem med Cideko Air Keyboard som även har integrerad mus. Muspekaren styrs genom att vinkla tangentbordet upp, ned eller i sidled.
Passar utmärkt till Internet surfning, MSN eller när du vill skicka e-post. Du styr även alla multimediafunktioner med dedikerade knappar. Allt är självklart trådlöst. Air keyboard fungerar även genom väggar, så det gör inget om din dator står i rummet intill, du kan enkelt styra den från din favoritposition i soffan. Effektiv räckvidd upp till 50 meter.
Inga drivrutiner behövs, du behöver endast plugga i Air Dongle USB-sändaren i datorn så söker och konfigurerar sig systemet automatiskt. Det är med andra ord bara att sätta i de medföljande batterierna, stoppa i dongeln och börja använda Air Keyboard.
Air Keyboard drivs av två AA-batterier som räcker i mer än 50 timmar.
Storleken på enheten är endast: 142x88x32,9mm

Var snäll och granska bilderna noga för skicket, jag fotograferar så bra jag kan. Jag skickar varan så snart jag får meddelande om att betalning har skett eller att jag ser pengar på kontot.

Jag skickar mestadels med Schenker och väljer det översta alternativet av utlämningsställe (närmast dig) så se till adressen stämmer och men hör av dig om du vill arrangera annat fraktsätt.

Fraktkostnaden gäller endast inom Sverige. Har du köpt flera av mina saker ordnar jag sampackning. Du måste dock begära det från din sida innan jag kan markera fraktpriset i annonsen. Är varan för avhämtning innebär det att den hämtas hemma hos mig och inte att jag ska lämna av den någon annanstans.

Objektnr 631647017

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 18:08

Cideko Air Keyboard AVK-02, Trådlöst tangentbord med integrerad mus

Såld för

|0 Bud

63 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

Twinrix-58

Bromma, Sverige

5.0

Twinrix-58

Verifierad

Toppsäljare

1 593 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?