Beskrivning

Härdat glas Samsung Galaxy S23 Ultra från Wozinsky Full Camera Glass-serien för kameran med en hårdhet på 9H

Extremt hållbart 9H härdat glas för Samsung Galaxy S23 Ultra. Det kommer att skydda kameran från skador under ett fall. Glaset absorberar energin som genereras av stöten och sprider den över sin yta. Tack vare detta går bara det applicerade glaset sönder, inte hela linsen. Kostnaden för att byta ut denna gadget är ojämförligt lägre än att installera en ny kamera! Den är i en elegant tillverkarens förpackning som förhindrar skador under transport. Setet innehåller trasor för rengöring av LCD-skärmen.

Perfekt matchat härdat glas för hela ytan på den bakre kameran. Tillbehöret skyddar hela linsen från alla faror med daglig användning, utan att kompromissa med kvaliteten på bilderna.

Hård som diamant - Tack vare den dubbla härdningsprocessen är överdraget extremt hållbart och motståndskraftigt mot repor och stötar. Ja. Men om du på något sätt lyckas skada den, tack vare ett speciellt skyddande lager, kommer den inte att bryta i dussintals vassa, farliga bitar.

Fantastiska bilder som alltid - Glasets perfekta genomskinlighet gör att det praktiskt taget inte är någon skillnad på bilder tagna med och utan omslaget. Och eftersom det inte är någon skillnad, varför inte göra kameran på din dyrbara smartphone säkrare?

Komplett kameraskydd - Tillbehöret skyddar hela linsens yta och är perfekt anpassat till det. Formen och storleken på glaset formades med hjälp av en riktig telefonkopia, och därmed - det kommer att passa som handen i handsken.

Flerskiktskonstruktion - Överdraget består av 5 separata lager, som vart och ett ger sin egen fördel. Från stark montering, genom hög hållbarhet, till exceptionell motståndskraft mot repor och smuts.

Ultratunt glas är bara 0,2 mm tjockt! Med sådana mått är det väldigt lätt att glömma att man överhuvudtaget har dem på sin telefon!

Specifikation:

Serie: Wozinsky Full Camera Glass

Kompatibilitet: Samsung Galaxy S23 Ultra

Nyckelfunktioner hos Samsung Galaxy S23 Ultra härdat glas:

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 619600535

Visningar 161

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Full Camera Glass Samsung Galaxy S23 Ultra

Pris

79 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 502 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?