Beskrivning

Helt ny oanvänd väska

Produktbeskrivning

Den brittiskdesignade ryggsäcken Northcore Roll-Top har en enkel, klassisk design och är tillverkad i kraftig vaxad bomullscanvas

Northcore 21L unisex-ryggsäck har inspirerats av en klassisk ryggsäcksstil samtidigt som den har moderna designfunktioner för komfort och användbarhet. Ryggsäcken är tillverkad av kraftig, lätt vaxad bomullscanvas och är tillräckligt robust för att klara allt som kan hända i utomhus- eller stadsmiljö. De distinkta remmarna i brunt nubuckläder med både spänne och popfästen ger säkerhet och livslångt slitage.

Det bomullsfodrade innerutrymmet har en mycket användbar total kapacitet på ca 21 liter. Det finns en inbyggd plyschfodrad vadderad och elastisk bärbar datorhylsa som passar upp till en 13 ? skärm och det finns en liten ficka som är praktisk för ett minnesstick eller en liten telefon. Väskan har också extra stoppning på baksidan och i botten av väskan för extra komfort och stabilitet. Ryggsäckens remmar är helt justerbara och har generös stoppning och ventilerande mesh på undersidan för varma vandringsdagar. Ryggsäckens remmar har också en justerbar bröstrem för att underlätta belastningen när du bär tyngre saker.

Objektnr 632811346

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:57

NY Northcore 21L vaxad premium canvas ryggsäck väska bomull

Pris

399 kr

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

265 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?