Beskrivning

Svenska versionen med svensk text på boxen.

Att bli en bra sabotör handlar helt och hållet om att attackera utan att upptäckas. Har du nerver av stål och vad som krävs för att lyckas?

Du är Sean Devlin, en tuff irländsk racingmekaniker som vill hämnas på en nazistofficer som tagit allt ifrån dig.

Nu är tiden inne att betala tillbaka. Med hjälp från den franska motståndsrörelsen, brittiska underrättelsetjänsten och en fet arsenal av vapen måste du utkräva hämnd från de som ville förstöra ditt liv.

Motiverad av vedergällning och utrustad med goda kunskaper i sabotagetaktik måste du spränga zeppelinare, få tåg att spåra ur, rasera broar, förstöra pansarvagnar och jämna fiendens byggnader med marken. The Saboteur är det första openworld-actionspelet som utspelar sig i det naziockuperade Europa.

  1. Klättra på Eiffeltornet, prickskjut från Notre Dame och ta dig ner för Champs d'Elysee medan du saboterar för fienden. Slåss, klättra och smyg omkring i mörka gränder, på hustak, nattklubbar och sjaskiga gator. Staden är den ultimata lekplatsen för The Saboteur.
  2. Att bli en bra sabotör handlar helt och hållet om att attackera utan att upptäckas. Du får dina instruktioner på svartklubbar och cabaret-teatrar och eliminerar fienden med listiga attacker, förklädnader, distraktioner och sprängmedel. För att bli framgångsrik måste du bemästra en rad vapen, bilar och färdigheter.
  3. Upplev en actionladdad och spännande berättelse som blir ännu mer fängslande genom den innovativa visuella stilen, karaktärerna och den nya "Will to Fight"-teknologin. Se hur staden och all action förändras runt om dig när du befriar den från nazisternas järngrepp och återupprättar dess forna glans.

Skick: Produkten är Ny i obruten förpackning, eftersom spelet har några år på nacken kan det finnas små revor i plasten.
Frakt: 39 Kr fastpris oavsett hur mkt du beställer.

Om oss Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 632495678

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Saboteur (Svenska versionen Nyttinplastat Xbox360)

Pris

249 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 047 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?