Beskrivning

Med en härlig design och stil av nästa generationen och ett unikt stridssystem, kommer Eternal Sonata till sin rätt på Xbox360.

Chopin, den berömde kompositören, ligger på sin dödsbädd och glider sakta över från detta livet till nästa. I drömmen möter han av en tillfällighet en ung flicka som står inför ett hemskt öde, och han möter pojken som vill kämpa för att rädda henne. Detta leder till att Chopin upptäcker ljuset som finns i var och en av oss - i en tidlös berättelse om gott och ont, kärlek och svek.

Med en härlig design och stil av nästa generationen och ett unikt stridssystem, kommer Eternal Sonata till sin rätt på Xbox360.

Anpassad för nästa generation: Fantastisk upplevelse av nästa generationen med högupplöst animé-inspirerad cel-shading och fin textur.

Innovativt stridssystem: Striderna använder ett unikt RPG-system som är baserat på spelomgångar och kombinerar fritt strövande med action i spelomgångar (upp till tre spelare under spel).

Strategisk användning av ljus och mörker: Justera din stridsstrategi i den pågående kampen mellan ljus och mörker. Se upp för fiender som lurar i skuggorna, då förändras deras värden för attack och potens, och deras fysiska form. Locka ut dem i ljuset eller förstör dem där i mörkrets gömmor. Du bör även ändra dina specialattacker beroende på om du är i ljuset ... eller i eller i mörkret.

Dramatisk storyline som utvecklas efter hand. Upplev en story som berör på djupet och fokuserar på den eviga kampen mellan gott och ont, samtidigt som du tar plats i en dröm under de tre sista timmarna i livet hos den världsberömde kompositören Fréderic Chopin.

Bli trollbunden av musiken: Lyssna när den världskände pianisten Stanislav Bunin framför Chopins originalverk, som är centrala för miljön och storyn hos Eternal Sonata.

SE BILD

Objektnr 449952301

Visningar 362

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ETERNAL SONATA - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

122 kr
Annonsen är avslutad

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 857 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?