Beskrivning

PS2-Spel: Ratchet & Clank 3
Skick: Normal - Komplett
Vikt: ca 200 g
Region: PAL (Europa)

Ratchet & Clank återvänder till Planeten Veldin för nya äventyr och kampen om en galaktisk fred. Spela själv eller online med dina vänner.

Efter parets tidigare universumsräddande eskapader har Ratchet och Clank blivit intergalaktiska kändisar, och den lilla roboten spelar nu rollen i en egen tv-serie, "Secret Agent Clank", där han har sällskap av sin motvilliga assistent Ratchet (en roll han inte är helt nöjd med). Men när den galaktiska presidenten kontaktar paret och vädjar om hjälp med att rädda universum - igen - lägger det omaka rädda universum - igen - lägger det omaka interstellära paret allt groll åt sidan och ger sig i kast med att bekämpa Dr Nefarious - en robot-superskurk med planer på universalherravälde.

Du spelar på i stort sett samma sätt som i det föregående äventyret, vilket betyder att Ratchet & Clank 3 innehåller en blandning av spelstilar som gör att spelet hela tiden känns underhållande och kul och där det dominerande centrala temat fortfarande är plattformsutforskande. Det finns också plattformsutforskande. Det finns också möjligheter till att testa sin rytmiska skicklighet, och de nya fordonen ger extra krydda till blandningen. Du kan till exempel låsa upp en Hovership (svävare), Hovertank (svävarstridsvagn) och en Turbo Slider (turboglidare).

De här transportmedlen kommer verkligen till sin rätt på flerspelararenorna, där upp till fyra vänner kan göra upp på delad skärm. Eller i onlineutmaningar för åtta spelare som utspelas på sex nya nivåer. Förse dig med utrustning och ge dig in i striden i färgstarka, underbart knasiga miljöer, sök upp ditt byte, se till att avtryckarfingret är stadigt och ... PANG!

Japp, de legendariska eldvapnen är också tillbaka, med skillnaden att den klassiska samlingen har fått några lysande modifieringar och nya grepp. Ta kål på dina kompisar och strö förödelse omkring dig genom att beväpna dig med vilken kombination som helst av de förgörande och festliga prylar som finns att välja på. Bland alla vapen i din digra arsenal som slåss om din uppmärksamhet finns Suck Cannon (sugkanonen), RYNO III och den helt nya Plasma Whip (plasmapiskan).

Eftersom Insomniac Games ger plattformsspelandet en så imponerande grad av djup har de lyckats med att skapa en av de mest proppfulla och genuint underhållande spelupplevelserna som skapats till PS2. Ratchet & Clank 3 kommer att fängsla dig i timmar, dagar, veckor, ja kanske månader bara med sitt otroligt detaljrika enspelarläge i flera lager. Och flerspelar-råkurren kommer att hålla dig och dina kompisar, både de där hemma och de online runt om i Europa, roade i åratal.

Eliminera kompisar och förödmjuka dina motståndare online eller i flerspelarlägen med delad skärm
Bemästra nya fordon, t.ex. Hovership (svävare), Hovertank (svävarstridsvagn) och Turbo Slider (turboglidare)
Captain Quark, Big Al, Helga och Skidd McMarxx är tillbaka som Q-Force-teamet

Antal spelare
1-8

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 611847544

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

RATCHET & CLANK 3 - PLAYSTATION 2

Pris

120 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 858 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?