Beskrivning

Info & skick
Vita höga sneakers från Attitude i konstläder och tyg, med resårband och skosnören. Storlek 38. Begagnat skick och har slitage på högra fots sula (som är fastklistrad inuti skon, se sista bilden), samt vikskador och färgförändringar på båda skorna. Har även några fläckar på skosnörna, har inte testat att köra dem i tvättmaskinen dock. Har även en inbyggd klack som inte syns utanpå, där sulan är alltså inte platt. Det går inte att mäta exakt hur många cm klacken är men den är åtminstonde ett par centimeter. Men de har en del kvar att ge.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del fraktemballage och material för att skicka objekten. Om fraktbolagen har höjt sina fraktkostnader gäller fraktbolagens senaste pris, oavsett vad som uppges annonsens textbeskrivning.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Objektnr 633363877

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 16:00

Vita höga sneakers med inbyggd klack från Attitude strl EU 38

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Slutar om

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verifierad

Toppsäljare

257 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?