Beskrivning

Ett par snygga stövlar i kalvskinn från det engelska märket Karen Millen i storlek 39.

Jag har kvittot kvar (se bild 5), jag köpte de gör väldigt många år sedan har inte använt de mer än ungefär 4 år. De har varit i garderoben och jag har inte vetat vad jag ska göra av de fram tills nu, de behöver ett nytt hem oh ägare som älskar de lika mycket som jag gjort :)

Jag har sulat om de, därför ser de så fula ut (se övre bilden, bild 5). Jag har målat lite med skokräm för att dölja mellan den nya sulan och den ursprungliga sulan.
De var helt släta och eftersom jag ville använda de även när det är kallt och halt ute ville jag ha räfflade sulor.

De två bilderna längst ner på bild 4 visar öppning när man tar på och av sig skorna. Jag ska vara ärlig, det är svårt att få av sig skorna om man har stora hälar. Jag trodde att det skulle töjas ut eftersom kalvskinn anpassar sig efter egna fötter, men inte just den delen tyvärr. Det är bra att man bor ihop med minst en annan till som hjälper till eller så går det att få av sig de om man är riktigt envis :) Det har funkat på mig som har något större hälar.

Skriv till mig om ni har frågor eller vill ha fler bilder.


Kläder och skor jag säljer kommer från ett rök- och djurfritt hem.

Jag väljer alltid det billigaste alternativet för frakt, vill ni hellre att jag skickar med annat bolag än vad jag valt vänligen meddela mig om detta innan ni betalar. Jag lägger på 2 kr för emballage.
Jag försöker alltid skicka paketet så snart jag har möjlighet

Om ni väljer avhämtning kan ni välja Ekerö, Brommaplan, Fridhemsplan (Stockholm).

Se på mina andra annonser, jag samfraktar om ni skulle vilja ha fler varor. Hör av er till mig om ni vunnit en auktion INNAN ni betalar, så avvaktar jag med att skicka ifall att ni inväntar en annan auktion ska avslutas som kan skickas med.

Objektnr 631727452

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 16:23

Karen Millen stövlar strl.39

Pris

345 kr

natali_å

Ekerö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

539 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket