Beskrivning

TWS Hörlurar Bluetooth-kompatibla trådlösa hörlurar med Mic In Ear Headset IPX7 Vattentät för Apple Android 3rd 4th Phone
Funktion:
1. LED Power Display: Den intelligenta LED digitala displayen ger ett tydligt och intuitivt sätt att övervaka batterinivån i dina hörlurar, vilket säkerställer att du aldrig oväntat får slut på ström.
2. Automatisk ihopparning och anslutning: Med smarta pekkontroller tar du helt enkelt ut hörlurarna ur förvaringsfodralet så slås de automatiskt på och paras ihop med din enhet. Inget behov av komplicerad installation eller manuell parning, vilket gör dem bekväma och problemfria att använda.
3. Lätt och bekväm: Designade med ergonomiska principer i åtanke, dessa hörlurar ger en åtsittande passform som överensstämmer med konturerna av ditt öra, vilket garanterar en säker och bekväm bärupplevelse även under längre perioder av användning.
4. Laddningsfodral med ficklampa: Laddningsfodralet har ett batteri med stor kapacitet och en inbyggd ficklampafunktion, som ger nödbelysning vid behov. Denna innovativa design lägger till mångsidighet och funktionalitet till din trådlösa headsetupplevelse.
5. Snygg och hållbar design: Hörlurarna har en elegant och minimalistisk design i ett stycke med en subtil matt struktur. De är lätta, kompakta och lätta att bära, men ändå hållbara nog att tåla daglig användning, vilket säkerställer långvarig prestanda.

Objektnr 632426946

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 18:49

M10 trådlösa hörlurar med LED digital display

Såld för

100 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?