Beskrivning

COCOON MUMMYLINER SILK

Rek pris: 1300 kr

Material: 100 % siden

Modell: Mummyliner =sovsäcksanpassad design

Cocoon startade 1989 i Österike och tillverkar idag en bredd riktigt fina traveltillbehör. De har etablerat sig som en av den ledande aktören inom framförallt reselakan där de har ett mycket brett sortiment och fått erkännande för sin höga kvalité. http://www.cocoon.at/

Bekväm mummyliner med extremt låg vikt förformad för att passa i en sovsäck, hålla den ren samt ge extra isulation och komfort.

Lämpligt för resa i varma länder, viktjägaren eller för dig som vill ha det lättaste och bästa för expeditioner, resa eller friluftsliv där du mestadels sover i sovsäck.

Stor frontöppning, dragskoförslutning i hood, boxad fotdel för extra utrymme samt helt dubbelstickad.

Sidenlakan är premium inom reselakan och mummyliners pga högt ratio mellan låg vikt och andningsförmåga. Med sina 135 gram väger de hälten så mycket som en mummyliner motsvarande storlek i microfiber och tar myckt liten plats.

Det fantastiska med siden är att det anpassar sig till temperaturförändringar, så att det värmer i bergen men kyler i tropiskt klimat, samtidigt som det andas bra, är mycket lättorkande och är lätt att skölja upp. Som om det inte vore nog är det väldigt behagligt, mjukt och silkeslent. Kort och gott så vinner siden på alla områden förutom på prislappen. Mummilinern ökar värmen med 5,3 grader och tar extremt liten plats.

(Självklart går denna att använda som innerlakan i en säng, men då finns en traditionell rektangulä serie - TRAVELSHEET - som vi rekommenderar eftersom den ger mer rörelseutrymme och komfort.)

Specifkation:

  • Vikt: 135 gram
  • Mått: 241 x 90/56 cm
  • Mått ihopvikt i medföljande påse: 14,5 x 6,5 cm
  • Material: 100% siden
  • Dragskoförslutning i hooden
  • Stor öppning upptill
  • Boxad fotdel för extra utrymme
  • Formad som en soväsck för att användas i en sovsäck
  • Levereras i en förvaringspåse i polyester mesh.
  • Tvättråd: Hand- eller maskintvätt i 30 grader

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599867705

Visningar 499

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

COCOON MUMMYLINER SILK, sidenlakan mummyliner

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 435 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?