Beskrivning

Garmin Oregon 200 gps

För friluftsliv mm.

6st laddningsbara batterier plus laddare.
3st SD kort, oanvända.

Frilufskartan Pro Götaland är installerad.

Återställd till fabriksinställningar, för att förhindra avslöjande av svampskatter.

Touch and go

Oregon® 200 definierar början på en ny era av handburna GPSer: Kombinationen av pekskärm och en användarmeny, som gör manualen överflödig, har gjort garmins sjökortsplottrar och bilnavigatorer marknadsdominerande på sitt område, och med Oregon® 200 finns nu samma funktionalitet i en handburen GPS. Det finns en mängd avancerade funktioner som alla är tillgängliga ned bara några enkla tryckningar på skärmen: En användarvänlighet som gör att du kan spendera din tid på upplevelser istället för att fumla med din GPS. Oregon® 200 visar vägen på en kristallklar färgdisplay med inbyggd bakgrundsbelysning. Skalet är robust och vattentätt – designad för att tåla tuffa förhållanden.

Dela trådlöst

Med Oregon® 200 kan du trådlöst dela med dig av dina waypoints, spår, rutter och geocachpunkter med andra liknande enheter. Skicka dina favoritpositioner till en vän – det är mycket enkelt: Välj bara ”skicka” för att överföra data.

Hitta det du söker

Oregon® 200 är integrerad med geocaching.com med möjlighet att ladda ner geocachpunkter med detaljer och ledtrådar direkt till din enhet. Ladda ner GPX-filen till din GPS och ge dig ut på skattjakt. Visa bilderna från din tur med bildvisaren. Oregon® 200 är det perfekta sällskapet vid alla typer av utomhusäventyr.

En uppsjö av kartalternativ

Oregon® 200 kan laddas med både Bluechart g2 sjökort,City Navigator vägkartor och Friluftskartan topografi.

MicroSD-kort

Oregon® 200 har möjlighet att lagra data på micro SD-kort. All data kan enkelt flyttas runt mellan olika GPS-enheter och datorer.

Snabb lokalisering

Den högkänsliga GPS-mottagaren med HotFix™ lokaliserar satelliterna snabbt och bibehåller mottagningen i såväl tät skog som djupa dalgångar. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med att Oregon® 200 alltid är redo att visa vägen.

Objektnr 633011348

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:27

Garmin Oregon 200 gps

Utropspris

|0 Bud

800 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?