Beskrivning

MAMMA, JAG ÄR HUNGRIG Linda Skugge + MAT FÖR BARN & DERAS FÖRÄLDRAR Latifa Lindberg

MAMMA, JAG ÄR HUNGRIG - Linda Skugge - ICA förlag 2008 - Kartonnage i mycket gott skick.

En kokbok för småbarnsföräldrar med enkla, goda, nyttiga och snabblagade recept. Recepten är komponerade av kocken Tobias Holmberg; känd från Icakurirens 5-snabba och texten är skriven av den kända krönikören och 3-barnsmamman Linda Skugge.
Utdrag ur baksidestext av Linda Skugge: "Hej alla mammor med tusen barn. Jag gissar att ni är som jag dvs bor i köket. Ni kan alltid hitta mig i köket, vilken tid det än är på dygnet. Oftast gör jag något storkok så att vi kan värma på mat när vi kommer hem sent efter diverse gympa/kör/ simskola .Mättar man en hel kökssoffa full med ungar behöver man inspiration på mat som barn tycker är god och som mamma tycker är lätt att laga. Det här är min present till er som är ICA Maxi-proffs (min kundvagn är alltid fullast)."
Så här säger Tobias Holmberg om recepten: Moderna men inte trendiga, Få ingredienser, snabb tillagning och inte alltför dyrbara ingredienser. En svårighetsgrad mellan enkelt och superenkelt, några mer avancerade eller tidskrävande. Boken är indelad i 4 veckors matschema samt barnkalas och en picknick.
Exempel på rätter: Ostburgare, Cowboysoppa, Lammfärsbiffar med kall fetaostsås, Rissallad á la 1982 - när mamma och pappa var små, Korvpanna med gräddiga gröna ärtor, Burritos med kidneybönor, Nötfärsbullar kryddade med röd pesto, Kanelstekta äpplen med mascarponesås

MAT FÖR BARN & DERAS STRESSADE FÖRÄLDRAR - Latifa Lindberg - Prisma förlag 2008 - Kartonnage i mycket gott skick.

Alla föräldrar vill göra god, nyttig och vällagad mat till sina barn. Men hur bär man sig åt? I Mat för barn & deras föräldrar blandas recept med matnyttig och uppdaterad kunskap om hur man anpassar maten för såväl 6-månadersbebisen som till barnet med födoämnesallergi. Efter 30 000 sålda exemplar kommer nu en uppdaterad upplaga av Mat för barn & deras föräldrar med senaste allergilagstiftningen och nya rekommendationer när det gäller nötter och tillsatt fett. Dessutom har boken fått en tydligare åldersindelning, temauppslagen är samlade på ett ställe och flera nya recept har tillkommit. Allt för att göra boken mer lättillgänglig och användarvänlig. Men precis som tidigare finns hjälpen och inspirationen som många behöver.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 413020458

Visningar 1 545

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MAMMA, JAG ÄR HUNGRIG Linda Skugge + MAT FÖR BARN... Latifa Lindberg

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 249 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?