Beskrivning

Har du hårproblem som frizz, delade ändar, flyaway etc.?

Du kan prova LED-skärminställningstemperatur joniskt hår & skäggtangborste?

? Enastående prestanda:

Hårrätningsborsten har avancerad anjonisk hårrätningsfunktion och avancerad ny MCH-teknik. Det kan enkelt göra jobbet med hårtorkar, platta strykjärn och runda hårborstar. Det realiserar 3-i-1-läget, som är lämpligt för alla hårtyper. Det minskar graden av hårproblem som frizz, delade ändar, statisk elektricitet etc. och återställer hårets och skäggets glans och jämnhet.

? Lätt att använda

Allt du behöver göra är att slå på och av temperaturen på den släta hårborsten som visas på LED-skärmen. Rockteks mjuka hårborste erbjuder 16 justerbara temperaturinställningar (150 ~ 230 ° C)

Håll knappen "+" "-" intryckt i 3 sekunder för att låsa temperaturen

? Säker hantering och användning

Den raka hårborsten från har en 360 ° roterande nätsladd i svansen för att förhindra trassel under användning. Dessutom ligger det stora spänningsområdet mellan 100 och 240 V och har en 60-minuters automatisk stängningsfunktion som är säker och säker. Tänderna på hårrätningskammen är tillverkade av keramiska material. 3D-uppvärmningstekniken släpper inte bara håret utan att bränna hårbotten utan kan också massera hårbotten. Om du någonsin har upplevt smärtan med att bränna dig med hårstylingverktyg, var inte rädd, vi har också speciella anti-skållhandskar för nybörjare som kan skydda dina händer säkrare.

?Paketinnehåll:

1 x jonisk hårrätningsborste

1 x värmebeständig handske

1 x användarhandbok

1 x väska

Funktioner och detaljer

? [Negativ jonisk hårrätning] Värmeborsten för plattången har en keramisk värmare, och den avancerade anjonrätningsfunktionen förbättrar hårets mjukhet avsevärt. Det är lämpligt för alla att skapa olika hårtyper som uppnår den magiska effekten av att räta ut hår eller skägg. Hjälper dig att uppnå den perfekta frisyren effektivt och sparar värdefull tid. Lossa frizz och bli mjukare, blankare och friskare.

Advanced [Advanced MCH Technology] Du behöver bara slå på / av temperaturen på den släta hårborsten som visas på LED-skärmen. Den släta hårborsten från erbjuder 16 justerbara temperaturinställningar (150 ~ 230 ° C) för att anpassa sig till olika frisyrer och kvaliteter, enkelt lösa knutproblem och reparera skadat hår. Håll inställningsknappen "+, -" intryckt i 3 sekunder för att låsa temperaturinställningen.

? [Säkerhet och antiskoldning] Bekvämt grepp och 360 ° roterande nätkabel kan förhindra trassel under användning. Spänningen i den släta hårborsten är 100-240V, kamtänderna är gjorda av keramiskt material, den bränner inte hårbotten vid 3D-uppvärmning, så du behöver inte oroa dig för din säkerhet. Dessutom erbjuder vi specialskyddshandskar för nybörjare, som kan skydda dina händer säkrare.

Size [storlek] 27 * 6,2 * 3,5 cm, vikten är ca 410-430g. Den utsökta storleken kan läggas i fickan när som helst. Den professionella hårstylingborsten är det bästa valet för familjeutflykter och presenter till vänner. Dessa plattångar gör dig glad när du reser, minskar delade ändar och knutar och störs inte längre av fluffigt hår. Det finns skållhandskar för nybörjare och flanellpåsar för förvaring som gör det lättare att bära.

Objektnr 633197794

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 17:06

Joniskt hårrätare för kvinnor och män, hårrätningsborste, keramisk kamuppvärmnin

Pris

399 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

242 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?