Beskrivning

Jätte fin rituals set.
40 ml hand scrub
40 ml hand balm och
25 gr soap.

För händer som förtjänar den bästa vården och uppmärksamheten, leta inte längre än handscrub och kräm från Mehr Rituals. Denna exklusiva duo är designad för att ge dina händer den ultimata omsorgen och näringen, vilket resulterar i mjuka, smidiga och förtjusande doftande händer.

Mehr Rituals Hand Scrub är en lyxig behandling som är speciellt utformad för att exfoliera och föryngra huden på dina händer. Med sin unika formula av naturliga ingredienser som indisk ros och söt mandelolja, avlägsnar den försiktigt döda hudceller och lämnar huden silkeslen och strålande.

Följ upp din handscrub med Mehr Rituals Hand Cream, en rik och närande kräm som absorberas snabbt och ger intensiv fukt till dina händer. Berikad med samma förtrollande doft av indisk ros och söt mandelolja, lämnar den dina händer mjuka, smidiga och underbart doftande under hela dagen.

Oavsett om du vill ge dina händer lite extra kärlek och omsorg eller skämma bort dig själv med en lyxig hemmaspa-upplevelse, är handscrub och kräm från Mehr Rituals det perfekta valet. Ge dina händer den uppmärksamheten de förtjänar och njut av resultatet av mjuka och välvårdade händer varje dag.

Jag ska packa upp i papper, bubbelplast och kartong.
Också jag ska sam frakta !
Kolla gärna mina andra auktion !

Objektnr 633935922

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 22:25

Ritual of Mehr

Utropspris

|0 Bud

129 kr

Slutar om

Rahella88

Landskrona, Sverige

5.0

Rahella88

Verifierad

Toppsäljare

589 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?