Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna lasernivå kan hjälpa dig att göra hemrenovering, konstruktion av skiljeväggar, installation av ljuskrona, inriktning av borrposition, installation av trapphandledare, design av hängande bilder, golvplattor, fönsterkonstruktion, etc. lättare.

Varufunktioner:

-Omfattande layout med 3 X 360 linjelasrar: ett 360° horisontellt plan och två 360° vertikala plan gör att användaren kan täcka golv, väggar, tak i hela rummet. Två vertikala linjer skär varandra i en 90° vinkel, vilket gör att användaren snabbt kan visualisera och slutföra en kvadratisk layout. Detta 360 graders laservattenpass är ett komplett vattenpassverktyg såväl som ett inriktningslaserhjälpmedel i hela rumslayouter.

-Multifunktionellt laserverktyg: En 360° horisontell laserlinje och två 360° vertikala laserlinjer kan väljas individuellt beroende på arbetsplatsens ansökan. Med vårt smarta pendelsystem nivellerar detta lasernivåverktyg automatiskt och indikerar när pendeln är upplåst. När pendeln låser, växlar den till manuellt läge för att låsa linan för användning i alla vinklar.

- Energieffektivt utomhuspulsläge: Denna lasernivå projicerar en grön laserstråle som är 4 gånger ljusare än den vanliga röda strålen, med ett arbetsområde på upp till 130 fot och en noggrannhet på +/- 1/9 tum vid 33 fot. Förutom den mycket synliga gröna strålen utökar det energibesparande pulsläget laserns räckvidd till 200 fot.

-Triple Power Technology: Detta laserverktyg körs på det medföljande litiumbatteriet med hög kapacitet (lätt tillgängligt på din lokala marknad) för längre drifttid, eller använd 4 x AA alkaliska batterier. Dessutom, även när batterierna är borttagna, kan detta laserverktyg användas på arbetsplatsen med direktladdning. Laddningsskydd hjälper till att förhindra att verktyget överladdas. 4 batteriindikatorer på knappsatsen håller användaren alltid informerad om den aktuella batterinivån.

- Hållbar design: Det övergjutna metalllaserfönstret med IP54 vatten-/dammbeständighet säkerställer att du kan arbeta under farliga arbetsförhållanden. Lasern finns även med 1/4"-20 och 5/8"-11 monteringsgängor för att passa olika stativgängor. Den kraftfulla magnetiska vridbara basen möjliggör montering på metallband och stål.

-3 x 360° multi-line switch-funktion:

Denna lasernivå tillåter användaren att nivellera, rikta in, räta och loda genom att generera tre 360° laserplan (ett horisontellt och två vertikala).

En 360° horisontell och två 360° vertikala laserlinjer kan väljas individuellt beroende på arbetsplatsens ansökan.

En mängd olika linjeväxlingslägen kan väljas fritt efter behov: 360° horisontellt linjeläge, ett 360° vertikalt linjeläge, två 360° vertikala linjer, 360° vertikala och 360° horisontella linjer.

-Självnivellerande läge och manuellt läge:

Självnivellerande läge:
Självnivellerande läge är aktiverat när laserverktyget växlas till olåst läge. När verktyget är utanför självnivelleringsområdet (4°±1°), fortsätter laserstrålen att blinka.

Manuellt läge:
När pendeln är låst kan du placera laserverktyget i valfri vinkel för att projicera icke-horisontella räta linjer. Laserstrålen kommer att blinka var 3-5 sekund för att påminna dig om att den inte är självnivellerande nu.

-Pulsläge:

Slå på pulsläget: När du har slagit på strömmen, tryck kort på knappen bredvid strömknappen för att slå på pulsläget. Indikatorlampan kommer att lysa rött.

Pulsläget utökar arbetsområdet till 200 fot i ljusa arbetsförhållanden när det används med matchande lasermottagare (ingår ej).

När den används med en mottagare måste pulsläget vara på.

Den är kompatibel med linjelasermottagare av samma märke.

- Enkel användning:

Metal Top Design: Det övergjutna metalltopplaserfönstret med IP54 vatten-/dammbeständighet säkerställer att du kan arbeta bra i farliga arbetsmiljöer.

Grön målplatta: Ökar synligheten för laserstrålen eller laserpunkten.

360° stark magnetisk rotationsbas: Gör det möjligt att fästa på metallskenor och stål, stödjer dig att rotera lasernivån 360 grader för att gjuta linjer i alla vinklar.

Två monteringsstorlekar: 1/4"-20 och 5/8"-11 monteringsgängor för att tillfälligt hålla på plats eller fästa på ett stativ.

- Trevägs strömförsörjning:

Detta laserverktyg körs på det medföljande litiumbatteriet med hög kapacitet, som enkelt kan köpas på din lokala marknad.

Detta laserverktyg levereras med en hållare för att installera AA-batterier för användning av verktyget.

Direktladdning: Även när batteriet är borttaget kan detta laserverktyg laddas med direkt inmatning på arbetsplatsen.

Laddningsskydd hjälper till att förhindra att verktyget överladdas.

Produktspecifikationer:

Laserklass: Klass 2 (IEC/EN60825-1/2014), <1mW uteffekt

Laservåglängd: 505-520nm

Horisontell/vertikal noggrannhet: ±1/9" vid 33'

Nivellering/kompensationsområde: ±4°

Arbetsavstånd (linje): 130 fot (100 lux), 200 fot med lasermottagare av samma märke LR-6RG

Litiumbatteriets drifttid: 7 timmar med alla laserstrålar på

Drifttid på AA-batterier: 2 timmar med alla laserstrålar på

Ström: Li-ion batteri & 4×?AA? (LR6) batterier

Skyddsklass: IP54

Drifttemperaturområde: 14°F ~ 113°F (-10°C~ 45°C)

Monteringsstorlekar: 1/4"-20 och 5/8"-11

varna:

-Undvik direkt exponering av laserstrålen för ögonen.

-Lasern kommer att påverkas av starkt solljus vid arbete utomhus.

Paketet innehåller:

1 x lasernivå

1 x Uppladdningsbart litiumbatteri

1 x strömadapter

1 x AA batterihållare

1 x magnetisk vridbar bas

1 x lasermålplatta

1 x Användarmanual

(AA-batterier ingår ej)

Objektnr 588655137

Visningar 594

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mångsidig 12 linjer 3D korslinje grön lasernivåsats,självnivellerande,lättanvänd

Pris

2 795 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?