Beskrivning

Utforska en ny dimension av flexibilitet med Chromebook IP Flex 5 Chrome ITL6, en pålitlig följeslagare som smidigt anpassar sig till dina arbets- och underhållningsbehov. Med en unik böjbar skärm som kan vridas 365 grader möjliggör enheten en anpassningsbar användarupplevelse, vilket ger möjligheten att omvandla den till en iPad för ökad interaktivitet och effektivitet. Den intuitiva touchskärmen erbjuder en responsiv användning och stöder även användningen av pekpenna för noggrannhet och kreativitet. Den inbyggda ögonskyddsdisplayen filtrerar dessutom även ut skadligt blåljus, vilket minskar ögontrötthet och ger dig en mer bekväm upplevelse under långa arbetspass.

Med kraftfull prestanda, inklusive 8 GB RAM och en 256 GB SSD, levererar Chromebook IP Flex 5 en sömlös användarupplevelse som effektivt hanterar dina arbetsuppgifter och underhållningsbehov. Oavsett om du arbetar under intensiva perioder eller njuter av multimedia, erbjuder enheten tillförlitlig prestanda som håller jämna steg med dina krav.

Utforska en ny värld av möjligheter och anpassning med Chromebook IP Flex 5 Chrome ITL6. Med dess portabla design och kraftfulla funktioner är den redo att följa med dig vart du än går och leverera en enastående användarupplevelse.

Specifikationer :
Skärm längd, höjd, bredd : 30 cm, 20 cm, 5 mm
RAM : 8 GB
SSD : 256 GB
Skärm kan böjas 365%
Har touch skärm som funkar med pekpenna

Objektnr 633509012

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 13:52

Chromebook IP Flex 5 Chrome 13ITL6

Slutpris

|

1 500 kr

Auktionen är avslutad

MiloTheBoss vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?