Beskrivning

V.g se bilderna! Jag kollade upp och Delicas kostar mellan 25 och 75 kr per 5 gram (!) beroende på ytbehandling och här har du 533 gram (nåja, minus pärlrören)! Känner du inte till Delicas sedan tidigare, ska du veta att de är oerhört jämna i storleken jämfört med vanliga "seed beads" vad de nu kan heta på svenska. De fungerar naturligvis utomordentligt till att göra smycken men är också perfekta för alla sorter av pärlvävning (peyote stitch o sånt) just eftersom de är så jämna.
Vikten är inklusive pärlrören men de väger inte så himla mycket. Jag lägger ut totalt fem auktioner med Delicas 11/0, så kolla in de andra också! Det kommer fler Miyuki-pärlor i andra storlekar och former, plus några provkartor med riktiga pärlor, också från Miyuki.
Priset är för allt på översiktsbilden!

Informationen nedan är gemensam för samtliga auktioner av pärlor o liknande, så du behöver bara läsa den en gång ifall du bjuder på fler auktioner.
.
Majoriteten av detta är köpt från USA, från t.ex Beadaholique, Shipwreck Beads och Firemountain Gems. För att underlätta kommande beställningar använde jag nästan konsekvent de engelska namnen på etiketterna. I vissa fall finns det en extra etikett på pärlröret med en förkortning av leverantörens namn och artikelnummer. Tänk på att färgerna på skärmen kan avvika från verkligheten!
Jag kommer att lägga ut fler auktioner med halvädelstenar, halvädelstenshängen, Delicas, glaspärlor (bl.a Swarovski), smyckedelar och liknande, allt eftersom jag hinner. Eftersom min artros börjar sprida sig till fingrarna så fungerar det inte längre så bra att hålla på med sånt här, så det är därför jag säljer av mitt ”lager” för att någon annan ska få glädje av dem istället för att de ligger oanvända i ett skåp.

Jag skickar inom 3 arbetsdagar efter att jag fått besked om betalning från Tradera. Jag samfraktar gärna.

Objektnr 632008312

Visningar 209

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 20:39

Miyuki Delica 11/0: metallic, bruna, grå och svarta nyanser, 63 pärlrör, 675 gr

Slutpris

|

1 720 kr

Auktionen är avslutad

member-56 vann auktionen

xscat

Ängelholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 828 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?